HLA

Any issues, problems or troubleshooting topics related to the additional features present in the Prepar3D Professional Plus client application.
jofoeus
Posts: 3
Joined: Mon Jan 13, 2020 12:50 pm

HLA

Postby jofoeus » Mon Jan 13, 2020 1:00 pm

Hello,

This question has been asked before about three years ago but a definite answer wasn't given back then. Am I able to change the OpenRTI library for Prepar3D to a different library like VR-Exchange? Thanks.

James.

Clifton Crane
Lockheed Martin
Posts: 1003
Joined: Tue Sep 25, 2012 2:34 pm

Re: HLA

Postby Clifton Crane » Wed Jan 15, 2020 12:48 am

Hi James,

The HLA library used by Prepar3D is not currently configurable. The OpenRTI library is loaded by default when Prepar3D starts.
Clifton Crane
Prepar3D® Software Engineer Sr.

jofoeus
Posts: 3
Joined: Mon Jan 13, 2020 12:50 pm

Re: HLA

Postby jofoeus » Thu Jan 23, 2020 1:42 pm

Thanks Clifton.

James.


Return to “Prepar3D Professional Plus Client Application Questions”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests