P3Dv5.

Any issues, problems or troubleshooting topics related to installing the Prepar3D client application or it's installer.
Post Reply
touchstone
Posts: 12
Joined: Wed May 31, 2017 3:23 pm

P3Dv5.

Post by touchstone »

Hi,
I have the above vanilla except for Envtex and an A2A add-on a/craft.
For some reason the Carenado Commander default doesn't now show up(it was there) in the splash screen and looking at the folder 'Sim Objects' the file for above a/craft just consists of textures and an empty config file.
can I get this back somehow without a complete reinstall?
regards,
Anthony
User avatar
Martyson
Posts: 11533
Joined: Sun Mar 25, 2012 11:08 am

Re: P3Dv5.

Post by Martyson »

@ Anthony ,

Can you do a screenshot of your current list?
Best Regards,
Vaughan Martell PP-ASEL (KDTW)
touchstone
Posts: 12
Joined: Wed May 31, 2017 3:23 pm

Re: P3Dv5.

Post by touchstone »

[https://i.ibb.co/CvJ8kpY/p3dv5.png]
Hope this works-first time using a host image site
User avatar
Martyson
Posts: 11533
Joined: Sun Mar 25, 2012 11:08 am

Re: P3Dv5.

Post by Martyson »

Do a repair of P3Dv5
Best Regards,
Vaughan Martell PP-ASEL (KDTW)
touchstone
Posts: 12
Joined: Wed May 31, 2017 3:23 pm

Re: P3Dv5.

Post by touchstone »

Hi,
do you mean repair of Client,Scenery,Content or just one of them?
Anthony
User avatar
Kayla Dillon
Lockheed Martin
Posts: 1318
Joined: Mon Aug 01, 2016 5:59 pm

Re: P3Dv5.

Post by Kayla Dillon »

Hello,

Have you gone through the general debugging steps?
https://www.prepar3d.com/forum/viewtopi ... 2&t=123246

Regards,
Kayla
Prepar3D® Software Engineer
Post Reply