The Exclude Property

niksan29
Posts: 134
Joined: Wed Aug 12, 2015 4:14 pm
Location: USTR

The Exclude Property

Postby niksan29 » Fri Nov 15, 2019 9:18 am

I would like to get rid of duplicate default objects and nav sourse in third-party scenary without deleting data associated with default objects:
NVXxxx.bgl
APXxxx.bgl
OBXxxx.bgl
Should this help me?
Image

Can I use multiple exclude in the same layer? For example a few exclude for layers lower than 120 in Scenery.cfg :

[Area.120]
Title=1107 Base
Local=Scenery\1107
Layer=120
Active=TRUE
Required=FALSE
exclude=N45 34,W120,N45,W119 34,all
exclude=N45 33,W120,N45,W119 33,all
exclude=N45 31,W120,N45,W119 31,all
exclude=N45 32,W120,N45,W119 32,all
Cheers!

niksan29
Posts: 134
Joined: Wed Aug 12, 2015 4:14 pm
Location: USTR

Re: The Exclude Property

Postby niksan29 » Sun Nov 17, 2019 4:18 pm

I made various tests, this excludes objects but does not exclude nav aids...
why it doesn't work, any ideas?
Cheers!

niksan29
Posts: 134
Joined: Wed Aug 12, 2015 4:14 pm
Location: USTR

Re: The Exclude Property

Postby niksan29 » Tue Apr 28, 2020 9:22 pm

Nevertheless, I still ask developers to pay attention to this problem and fix this long-broken important function...
And also implement it through a new format: add-on.xml, not through an already obsolete format scenery.cfg...
Cheers!

User avatar
Max Perry
Lockheed Martin
Posts: 446
Joined: Tue Sep 14, 2010 1:22 am

Re: The Exclude Property

Postby Max Perry » Wed Apr 29, 2020 9:59 pm

We'll make a ticket to investigate, thanks for bringing it to my attention.

ryanair007
Posts: 65
Joined: Mon Jul 08, 2013 10:31 pm

Re: The Exclude Property

Postby ryanair007 » Thu Apr 30, 2020 11:00 pm

Infact when you delete the defult building and runways signs in ADE and compile with v5 sdk , the defalut building dont move imposible to delete .

niksan29
Posts: 134
Joined: Wed Aug 12, 2015 4:14 pm
Location: USTR

Re: The Exclude Property

Postby niksan29 » Fri May 01, 2020 9:35 am

the defalut building dont move imposible to delete .
Default buildings and signs are easily removed by in ADE with the a tool name exclude.
And also it works with a more complex and inconvenient option described in the first post on this topic, but it does not work with nav aids although it should...
I really hope that the developers will fix it!
Cheers!

niksan29
Posts: 134
Joined: Wed Aug 12, 2015 4:14 pm
Location: USTR

Re: The Exclude Property

Postby niksan29 » Mon Jun 29, 2020 2:36 pm

We'll make a ticket to investigate
any news?
Cheers!

niksan29
Posts: 134
Joined: Wed Aug 12, 2015 4:14 pm
Location: USTR

Re: The Exclude Property

Postby niksan29 » Tue Aug 11, 2020 5:25 am

+1
I do not give up!
Cheers!

niksan29
Posts: 134
Joined: Wed Aug 12, 2015 4:14 pm
Location: USTR

Re: The Exclude Property

Postby niksan29 » Sun Oct 11, 2020 7:06 pm

UP!
Cheers!

niksan29
Posts: 134
Joined: Wed Aug 12, 2015 4:14 pm
Location: USTR

Re: The Exclude Property

Postby niksan29 » Sat Oct 31, 2020 5:43 pm

Prepar3dv5 continues to receive updates and fixes, fix that too!
Cheers!

niksan29
Posts: 134
Joined: Wed Aug 12, 2015 4:14 pm
Location: USTR

Re: The Exclude Property

Postby niksan29 » Wed Nov 11, 2020 2:55 pm

UP!
Cheers!


Return to “Software Development Kit (SDK) Questions”

Who is online

Users browsing this forum: MartynJF and 23 guests