CPU swap

Any issues, problems or troubleshooting topics related to installing the Prepar3D client application or it's installer.
72westy
Posts: 213
Joined: Mon May 02, 2016 9:36 pm

CPU swap

Postby 72westy » Wed Sep 11, 2019 9:01 pm

Going to swap in an i7-3770K and I know deactivating P3Dv3 will need to be done. I'm running P3Dv3.4.22.19868

Do not wish to have to reinstall any add-on/s (time consuming) What's the easiest route getting this done without add on re installation?
Windows10Pro 1903 Build 18362.418/Corei73770K/GigabyteGA-Z68XP-UD3/GSkill32GBDDR3CL7-8-8-24/AsusRX570 OC4GB/19.9.1-drivers/SoundBlasterXfiXtremeGamer/1TBCrucialMX500SSD/1TBSATA3Hitachi/1TBSATA3WDBlack/LGBlueRayDL/RosewillChallengerTower/Antec650wPSU

72westy
Posts: 213
Joined: Mon May 02, 2016 9:36 pm

Re: CPU swap

Postby 72westy » Wed Sep 11, 2019 9:33 pm

Does deactivating need to be done?
Windows10Pro 1903 Build 18362.418/Corei73770K/GigabyteGA-Z68XP-UD3/GSkill32GBDDR3CL7-8-8-24/AsusRX570 OC4GB/19.9.1-drivers/SoundBlasterXfiXtremeGamer/1TBCrucialMX500SSD/1TBSATA3Hitachi/1TBSATA3WDBlack/LGBlueRayDL/RosewillChallengerTower/Antec650wPSU

User avatar
downscc
Posts: 1386
Joined: Mon Dec 01, 2014 5:46 pm
Location: KCRP

Re: CPU swap

Postby downscc » Thu Sep 12, 2019 3:11 pm

I've changed out a 6700K for an 8700K and P3D could have cared less. Windows had a little work to do but nothing unexpected.
Dan Downs
KCRP


Return to “Prepar3D Installation and Installer Questions”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests