Kuwait Int OKBK Prepard3d 4.5 Failures

Discussion related to terrain/scenery design.
MauMarbs
Posts: 4
Joined: Wed Jun 19, 2019 5:34 pm

Kuwait Int OKBK Prepard3d 4.5 Failures

Postby MauMarbs » Wed Jun 19, 2019 5:48 pm

Hello
Anyone have problems with OKBK Kuwait Airport in prepard 4.5?
I already installed the Prepard 4.5 Hot Fix last month. I have tried several airports but only here I found terrain failures.

Image
Image
Image

Help plssss

Thanks

User avatar
BLB
Posts: 94
Joined: Wed Sep 26, 2018 11:40 am
Location: Chatillon 92
Contact:

Re: Kuwait Int OKBK Prepard3d 4.5 Failures

Postby BLB » Fri Jun 21, 2019 12:39 pm

no image displayed
Core I7 3770, GTX 970 : http://fran-avia-virt.clicforum.fr

User avatar
Spencer Nelson
Lockheed Martin
Posts: 24
Joined: Thu Jun 08, 2017 6:42 pm

Re: Kuwait Int OKBK Prepard3d 4.5 Failures

Postby Spencer Nelson » Mon Jun 24, 2019 1:53 pm

Hello,

Could you please review this topic and let us know the results from following the troubleshooting steps?

https://www.prepar3d.com/forum/viewtopi ... 2&t=123246

If the issue is determined to be caused by an add-on, you will likely want to reach out to the add-on developer for direct support. If they need any support with development, they should not hesitate to contact us.

Thanks,
Spence

MauMarbs
Posts: 4
Joined: Wed Jun 19, 2019 5:34 pm

Re: Kuwait Int OKBK Prepard3d 4.5 Failures

Postby MauMarbs » Wed Jul 10, 2019 11:49 pm

Hi everyone

First at all sorry for the delayed reply. I´ve been out of my country for a few weeks.
I fixed the pics.
As I say only trouble in Kuwait airport, I remember to have a similar terrain issue with the payware Flightbean QUITO SEQM, but I fixed it a long time ago.


My PC Specs:
i7-8700K 3.7Ghz
Asus Rog Strix Z390-F Gaming
Gigabyte GeForce GTX 1070 Ti 8GB GDDR5
Corsair Vengeance LPX DDR4 3000 PC4-24000 16GB CL15
Cooler Master Hyper 212 EVO

Regards

Image Image Image

User avatar
downscc
Posts: 1427
Joined: Mon Dec 01, 2014 5:46 pm
Location: KCRP

Re: Kuwait Int OKBK Prepard3d 4.5 Failures

Postby downscc » Thu Jul 11, 2019 9:47 pm

Looks like you have Orbx Vector?
Dan Downs
KCRP

MauMarbs
Posts: 4
Joined: Wed Jun 19, 2019 5:34 pm

Re: Kuwait Int OKBK Prepard3d 4.5 Failures

Postby MauMarbs » Sat Jul 20, 2019 10:20 pm

Hi !!
Yes, I own every single global range product from ORBX!! so how I can fix it?

User avatar
downscc
Posts: 1427
Joined: Mon Dec 01, 2014 5:46 pm
Location: KCRP

Re: Kuwait Int OKBK Prepard3d 4.5 Failures

Postby downscc » Sun Jul 21, 2019 5:54 pm

Hi !!
Yes, I own every single global range product from ORBX!! so how I can fix it?
Open the Orbx Vector control panel and select the Airport Elevation Correction tab. Run a Vector scan of airports when ever you add new airports to let it check to see if it needs to disable AEC for that location.

When you see cliffs around an airport it is almost always means you need to run the AEC scan or manually disable that airport in the Vector AEC.
Dan Downs
KCRP

MauMarbs
Posts: 4
Joined: Wed Jun 19, 2019 5:34 pm

Re: Kuwait Int OKBK Prepard3d 4.5 Failures

Postby MauMarbs » Mon Jul 29, 2019 10:00 pm

Thanks so much downscc!!!

jay907uk
Posts: 15
Joined: Fri Sep 30, 2016 8:00 pm

Re: Kuwait Int OKBK Prepard3d 4.5 Failures

Postby jay907uk » Mon Oct 07, 2019 10:25 pm

Hi,

I've also got the Kuwait OKBK scenery but when I add it to the scenery library, I get a CTD with P3Dv4.

Any advice on this?

Thanks

Jason


Return to “Scenery Development Questions”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 7 guests