Page 1 of 1

Installing P3D v4 in different drive?

Posted: Mon Sep 14, 2020 5:12 pm
by jasmikelos9
I've tried with no success to install P3D v4 in a drive other than the default C drive. I have far more memory in my D drive but am unable to install P3D in that drive, as it's not an option. Does anyone else have this problem and did you find a solution?

Re: Installing P3D v4 in different drive?

Posted: Mon Sep 14, 2020 6:22 pm
by JorgenSA
When you begin the installation, on the very first screen that appears you are asked to comply with the license agreement.

On the very same screen, on the bottom, there is a button called Options. Hit that button before you answer the license question, and that will allow you to install wherever possible on your computer.

Jorgen

Re: Installing P3D v4 in different drive?

Posted: Mon Sep 14, 2020 6:58 pm
by Martyson
@ jasmikelos9 ,

The full procedure for downloading and installing (including answering your drive question) is here for your review:
https://www.prepar3d.com/forum/viewtopi ... 2&t=120676