Installed in HHD Drive

Any issues, problems or troubleshooting topics related to installing the Prepar3D client application or it's installer.
georgio52
Posts: 37
Joined: Fri Jan 04, 2013 5:13 am
Location: Illinois USA

Installed in HHD Drive

Postby georgio52 » Sat Jul 04, 2020 6:11 pm

I have two drives in my PC . SSD and HHD Drive . My question is if i install P3D V5 on the second drive (HHD)? Because i need the Primary drive (SSD) only for windows

Thank you

georgio52
Posts: 37
Joined: Fri Jan 04, 2013 5:13 am
Location: Illinois USA

Re: Installed in HHD Drive

Postby georgio52 » Sat Jul 04, 2020 6:19 pm

Update for my Post : I just read the post from Poppet solved for me the problem .

Thank you Poppet


Return to “Prepar3D Installation and Installer Questions”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 33 guests