Updates

Any issues, problems or troubleshooting topics related to installing the Prepar3D client application or it's installer.
Franklw
Posts: 8
Joined: Wed Oct 05, 2016 3:08 pm

Updates

Postby Franklw » Sun Jun 28, 2020 8:45 am

If i download and install the latest version of v5 does it include HF1 & HF2 ?
If i download and install the latest version of v5 and install HF2 should i install HF1 ?
Thanks

JorgenSA
Posts: 2732
Joined: Sun Mar 11, 2018 7:17 am
Location: 5 NM NE of EDXF

Re: Updates

Postby JorgenSA » Sun Jun 28, 2020 8:50 am

The latest version available for download includes HF1 and HF2. No need to do anything else.

Jorgen
System: i7-7700K @ 4.66 GHz, ASUS Z170-A motherboard, 16 GB 3200 MHz DDR4 RAM, nVidia GTX 960 w/ 4 GB DDR5 VRAM, Windows 10 Home.

All views and opinions expressed here are entirely my own. I am not a Lockheed-Martin employee.


Return to “Prepar3D Installation and Installer Questions”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 38 guests