Page 1 of 1

CPU swap

Posted: Wed Sep 11, 2019 9:01 pm
by 72westy
Going to swap in an i7-3770K and I know deactivating P3Dv3 will need to be done. I'm running P3Dv3.4.22.19868

Do not wish to have to reinstall any add-on/s (time consuming) What's the easiest route getting this done without add on re installation?

Re: CPU swap

Posted: Wed Sep 11, 2019 9:33 pm
by 72westy
Does deactivating need to be done?

Re: CPU swap

Posted: Thu Sep 12, 2019 3:11 pm
by downscc
I've changed out a 6700K for an 8700K and P3D could have cared less. Windows had a little work to do but nothing unexpected.