Page 1 of 1

New Install

Posted: Fri Jul 26, 2019 4:40 pm
by charlesallsop
Hello All I would like to uninstall P3D from an HDD and reinstall to a SSD drive on the same computer. Is there a "simple" way to do this or must everything i.e. add ons be reinstalled again?
Also any issue regarding the license?

Re: New Install

Posted: Fri Jul 26, 2019 5:16 pm
by Natasha Rice
Hello charlesallsop,

There is no 'simple' way to reinstall P3D, you will need to complacently uninstall and reinstall in the new location.

I don't believe that you will encounter any licensing issue but if you do please email licensing@prepar3d.com with your license ID. They will be happy to assist you with this issue.

Thanks,
Natasha

Re: New Install

Posted: Sat Jul 27, 2019 5:38 am
by charlesallsop
Many Thanks Natasha.