Moving popup panels to 2nd display crashes P3D

Any issues, problems or troubleshooting topics related to computer hardware and the Prepar3D client application
captain112
Posts: 16
Joined: Mon Jul 01, 2013 1:39 pm

Moving popup panels to 2nd display crashes P3D

Postby captain112 » Mon Aug 22, 2016 6:36 pm

I have 2 monitor setup.... my main 30" display for running P3D and the 2nd display is a 19* monitor for running 3rd party apps like flight planning software and such. However when I am in P3D and attemp to move panels to the 2nd display, it will crash. I'm not sure why.

I am using P3D 3.3.5. I have my main display connected to my gtx 980, and my 2nd display connected to the built in motherboard VGA port (Intel HD graphics 4000 I believe it is). Can someone please help me identify and fix the problem so that I can use the 2nd display to move over some panels.

captain112
Posts: 16
Joined: Mon Jul 01, 2013 1:39 pm

Re: Moving popup panels to 2nd display crashes P3D

Postby captain112 » Fri Aug 26, 2016 6:09 pm

anyone?

alaxus
Posts: 43
Joined: Mon Nov 25, 2013 3:24 am

Re: Moving popup panels to 2nd display crashes P3D

Postby alaxus » Sun Aug 28, 2016 4:39 am

There is more that enough posts here on the forums to show that onboard graphics don't play nice with P3D.
Disable your onboard graphics and move the 2nd monitor to one of the other ports on the GTX 980.


Return to “Hardware Specific Questions”

Who is online

Users browsing this forum: adf714 and 22 guests