Graphic Issues after update to v4.5 HF3

Other problems or issues not covered by other troubleshooting topics.
NicoooxD
Posts: 1
Joined: Sun Mar 29, 2015 3:33 pm

Graphic Issues after update to v4.5 HF3

Postby NicoooxD » Thu Jul 23, 2020 6:13 pm

Hi all. I have weird problems with my graphics after I updated today to v4.5 HF3 (from v4.4).

here is a screenshot of my start screen:

https://ibb.co/qWfykvk

The buttons and everything disapears and reapears randomly when hovering around with my mouse.
Furthermore I can not load the FSLabs Airbus anymore (updated it today too). Appears without landing gear and blank screens - no clickable buttons etc.

I already deleted my prepar3d.cfg, my dll.xml, and also followed other various steps like described in the forums for similar problems

e.g.:
Local Disk (C:) ► Users ► You ► AppData ► Local ► Lockheed Martin ► Prepar3D Prepar3D_Default.fxml \ Prepar3D_Default.wx

Local Disk (C:) ► Users ► You ► AppData ► Roaming ► Lockheed Martin ► Prepar3D UISettings.xml

Everthing worked fine until today.

I have an i7 9700k @ 3.60GHz, 16GB Ram and RTX 2080ti with the latest drivers.
No addon or software changes were made.

Please help me! Thank you in advance,
Nico

shermank
Posts: 78
Joined: Thu Nov 28, 2013 6:17 pm

Re: Graphic Issues after update to v4.5 HF3

Postby shermank » Mon Jul 27, 2020 12:55 pm

Nico, I am not an expert, but with something that drastic, you might want to consider a complete reinstallation.

Sherm


Return to “Other Support Questions”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 50 guests