AI Traffic

Other problems or issues not covered by other troubleshooting topics.
charlesallsop
Posts: 43
Joined: Tue May 15, 2012 12:31 pm

AI Traffic

Postby charlesallsop » Wed Nov 06, 2019 10:28 am

Hi All I suddenly find that no matter if I move the traffic slider to 100% there is no traffic at Airports?

User avatar
Simbol
Posts: 375
Joined: Thu Sep 07, 2017 10:24 pm
Location: UK
Contact:

Re: AI Traffic

Postby Simbol » Wed Nov 06, 2019 12:19 pm

Hi All I suddenly find that no matter if I move the traffic slider to 100% there is no traffic at Airports?

Check you have the default traffic.bgl file in your P3D scenery folder. If not run a content and scenery repair.

S.
Image
CEO Flight Sim Technologies Ltd
Oficial Website: https://www.FSReborn.com

charlesallsop
Posts: 43
Joined: Tue May 15, 2012 12:31 pm

Re: AI Traffic

Postby charlesallsop » Fri Nov 08, 2019 7:14 am

Hi thanks for the tip, could you advise where to locate those folders ?

JorgenSA
Posts: 535
Joined: Sun Mar 11, 2018 7:17 am
Location: 5 NM NE of EDXF

Re: AI Traffic

Postby JorgenSA » Fri Nov 08, 2019 9:15 am

\Prepar3D folder\Scenery\World\Scenery

Jorgen

charlesallsop
Posts: 43
Joined: Tue May 15, 2012 12:31 pm

Re: AI Traffic

Postby charlesallsop » Sun Nov 10, 2019 9:56 am

Thanks, yes it is there so I moved it to desktop and will run content and scenery repair.

FCXEVV
Posts: 102
Joined: Wed Dec 26, 2018 11:56 am

Re: AI Traffic

Postby FCXEVV » Sun Nov 10, 2019 7:56 pm

Hi,

Are you using fsuipc?

Check settings there as it can be used to disable AI near to you, it's a % setting where you could have AI disabled.

regards

Steve

User avatar
Blaunarwal
Posts: 240
Joined: Tue Jun 12, 2012 1:37 pm
Location: LSZH

Re: AI Traffic

Postby Blaunarwal » Mon Nov 11, 2019 6:19 am

Hi All I suddenly find that no matter if I move the traffic slider to 100% there is no traffic at Airports?
Usually, such a sudden loss of AI traffic is caused by installation of a FS9 traffic scenery file. Check your latest addons. It can also be an airport you installed containing some traffic.
Image

JorgenSA
Posts: 535
Joined: Sun Mar 11, 2018 7:17 am
Location: 5 NM NE of EDXF

Re: AI Traffic

Postby JorgenSA » Mon Nov 11, 2019 12:35 pm

You can use AIFP to search for FS9 AI traffic files, and if it finds any, it is able to convert them to the correct format.

Jorgen

charlesallsop
Posts: 43
Joined: Tue May 15, 2012 12:31 pm

Re: AI Traffic

Postby charlesallsop » Sun Nov 17, 2019 6:14 am

Hi I decide to install the latest version 4.5 and this sorted the problem, thanks!!


Return to “Other Support Questions”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 12 guests