AS16 Interface

Other problems or issues not covered by other troubleshooting topics.
dookster49
Posts: 15
Joined: Mon Sep 24, 2018 8:13 pm

AS16 Interface

Postby dookster49 » Wed Jul 24, 2019 11:50 am

I have recently installed v4 on a new computer, with no issues. I then cleanly installed AS16, but the software is not recognized by the sim. Is there another step or interface needed? Thanks for your feedback.
Larry

Brad Shiver
Lockheed Martin
Posts: 311
Joined: Fri Mar 17, 2017 3:58 pm

Re: AS16 Interface

Postby Brad Shiver » Wed Jul 24, 2019 12:58 pm

Hi Larry,

Have you contacted the developer of the add-on for support with installing their software?

-Brad

IanHarr
Posts: 54
Joined: Mon Jun 25, 2012 6:22 pm

Re: AS16 Interface

Postby IanHarr » Wed Jul 24, 2019 2:58 pm

Usually this means that Simconnect is not working. AS will usually offer to install it for you if needed.
Does your AS ( at the top left) say "connected".

IanHarr
Posts: 54
Joined: Mon Jun 25, 2012 6:22 pm

Re: AS16 Interface

Postby IanHarr » Wed Jul 24, 2019 3:01 pm

Just realised you said you have installed AS16. This the wrong version for P3Dv4 look on their website.


Return to “Other Support Questions”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 9 guests