Missing/wrong layered runway textures

Other problems or issues not covered by other troubleshooting topics.
Post Reply
tyda0501
Posts: 2
Joined: Mon Feb 09, 2015 3:21 am

Missing/wrong layered runway textures

Post by tyda0501 »

I've had this problem as long as I could remember but In my latest desperation to fix it, I reinstalled prepar3d v5 with no addons except for a few individual airports and ai-traffic. Still I see the runway markings are not correct at default airports. Along with the uninstall (and subsequent reinstall) I did the follow to the folders below.

C:\Program Files\Lockheed Martin\Prepar3D v5 (or the modified install location) I deleted

• %PROGRAMDATA%\Lockheed Martin\Prepar3D v5 I deleted

• %LOCALAPPDATA%\Lockheed Martin\Prepar3D v5 I deleted

• %APPDATA%\Lockheed Martin\Prepar3D v5 I deleted

• %USERPROFILE%\Documents\Prepar3D v5 Files I did not delete

• %USERPROFILE%\Documents\Prepar3D v5 Add-ons I did not delete



I have tried everything and I'm out of ideas. Any help?

Thanks,

Dave

Image
User avatar
Martyson
Posts: 10970
Joined: Sun Mar 25, 2012 11:08 am

Re: Missing/wrong layered runway textures

Post by Martyson »

@ tyda0501 ,
Dave,

Maybe a good time to start over?

Did you verify the Checksum of the fresh download of P3D ZIP from your account?

Uninstalling/Deactivating Prepar3D:
https://www.prepar3d.com/forum/viewtopi ... 2&t=125187

Downloading and Installing Prepar3D:
https://www.prepar3d.com/forum/viewtopi ... 2&t=120676
Best Regards,
Vaughan Martell PP-ASEL (KDTW)
Post Reply