737 600 ncrash

Any issues, problems or troubleshooting topics related to the Prepar3D website and web apps.
redboers
Posts: 1
Joined: Sun Nov 24, 2013 12:28 pm

737 600 ncrash

Postby redboers » Mon Jun 29, 2020 6:56 pm

My Issue is when i load any 737-600 at a gate or runway it loads with wheels up, crashes & the wheels start to lower when the crash screen appears it then loads the default scenario?????????

JorgenSA
Posts: 2470
Joined: Sun Mar 11, 2018 7:17 am
Location: 5 NM NE of EDXF

Re: 737 600 ncrash

Postby JorgenSA » Tue Jun 30, 2020 8:39 am

We need some more information about this situation.

What version of P3D is this occurring in?

Is this 737-600 a default aircraft or an add-on, and if an add-on, which add-on?

At which airport does this happen?

Is the airport where this happens a default airport or an add-on, and if an add-on, which add-on?

What default scenario is loading after the crash screen?

More information may be needed, but the above is needed to get started.

Jorgen
System: i7-7700K @ 4.66 GHz, ASUS Z170-A motherboard, 16 GB 3200 MHz DDR4 RAM, nVidia GTX 960 w/ 4 GB DDR5 VRAM, Windows 10 Home.

All views and opinions expressed here are entirely my own. I am not a Lockheed-Martin employee.


Return to “Prepar3D Website and Download Questions”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 26 guests