Page 1 of 1

[RESOLVED] dll.xml don't work after applying hotfix 4.5 - typo in dll.xml

Posted: Tue May 14, 2019 6:41 am
by Kai-Uwe Weiss
Good morning,

after installing the hotfix 4.5 the entries in my dll.xml in programdata don't work anymore. No RAAS Pro, no PMDG HUD and user interface and no carenado entries are in the addon menu. RAAS pro doesn't work and the PMDG hood is empty, only the frame.
Here is the content of the dll.xml. Maybe it is corrupted but I couldn't find anything:

<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<SimBase.Document Type="AceXML" version="3,0" id="dll">
<Descr>AceXML Document</Descr>
<Filename>dll.xml</Filename>
<Launch.Addon>
<Name>PMDG_HUD_interface</Name>
<Disabled>False</Disabled>
<Path>PMDG\DLLs\PMDG_HUD_interface.dll</Path>
<DllStartName>module_init</DllStartName>
<DllStopName>module_deinit</DllStopName>
</Launch.Addon>
<Name>PMDG_Interface</Name>
<Disabled>False</Disabled>
<Path>PMDG\DLLs\PMDG_Interface.dll</Path>
<DllStartName>module_init</DllStartName>
<DllStopName>module_deinit</DllStopName>
</Launch.Addon>
<Launch.Addon>
<Name>Carenavigraph</Name>
<Disabled>False</Disabled>
<Path>.\Carenavigraph.dll</Path>
</Launch.Addon>
<Launch.Addon>
<Name>CMeteoXml</Name>
<Disabled>False</Disabled>
<Path>.\CMeteoXml.dll</Path>
</Launch.Addon>
<Launch.Addon>
<Name>RAASPRO</Name>
<Disabled>False</Disabled>
<ManualLoad>False</ManualLoad>
<Path>.\RAASPRO\RAASPRO.dll</Path>
<DllStartName>module_init</DllStartName>
<DllStopName>module_deinit</DllStopName>
</Launch.Addon>
</SimBase.Document>

Kai

Re: dll.xml don't work after applying hotfix 4.5

Posted: Tue May 14, 2019 11:35 am
by Simbol
You need to contact PMDG for support, maybe they need to update their add-on's for the new version.

S.

Re: dll.xml don't work after applying hotfix 4.5

Posted: Tue May 14, 2019 12:42 pm
by tonyg
Kai

Looks like you have a line missing.

</Launch.Addon>
<Name>PMDG_Interface</Name>

insert <Launch.Addon> between the two lines.

Should be :-
</Launch.Addon>
<Launch.Addon>
<Name>PMDG_Interface</Name>

Hope this helps

Tony

Re: dll.xml don't work after applying hotfix 4.5

Posted: Tue May 14, 2019 12:50 pm
by Martyson
Good morning,

after installing the hotfix 4.5 the entries in my dll.xml in programdata don't work anymore. No RAAS Pro, no PMDG HUD and user interface and no carenado entries are in the addon menu. RAAS pro doesn't work and the PMDG hood is empty, only the frame.
Here is the content of the dll.xml. Maybe it is corrupted but I couldn't find anything:



Kai
All ok on my P3Dv4.5 HF1 for PMDG HUD and RAAS.

Re: dll.xml don't work after applying hotfix 4.5

Posted: Tue May 14, 2019 1:58 pm
by MikeB54
What Tony said. Your file is missing a line. Here is what it should be:

<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<SimBase.Document Type="AceXML" version="3,0" id="dll">
<Descr>AceXML Document</Descr>
<Filename>dll.xml</Filename>
<Launch.Addon>
<Name>PMDG_HUD_interface</Name>
<Disabled>False</Disabled>
<Path>PMDG\DLLs\PMDG_HUD_interface.dll</Path>
<DllStartName>module_init</DllStartName>
<DllStopName>module_deinit</DllStopName>
</Launch.Addon>
<Launch.Addon>
<Name>PMDG_Interface</Name>
<Disabled>False</Disabled>
<Path>PMDG\DLLs\PMDG_Interface.dll</Path>
<DllStartName>module_init</DllStartName>
<DllStopName>module_deinit</DllStopName>
</Launch.Addon>
<Launch.Addon>
<Name>Carenavigraph</Name>
<Disabled>False</Disabled>
<Path>.\Carenavigraph.dll</Path>
</Launch.Addon>
<Launch.Addon>
<Name>CMeteoXml</Name>
<Disabled>False</Disabled>
<Path>.\CMeteoXml.dll</Path>
</Launch.Addon>
<Launch.Addon>
<Name>RAASPRO</Name>
<Disabled>False</Disabled>
<ManualLoad>False</ManualLoad>
<Path>.\RAASPRO\RAASPRO.dll</Path>
<DllStartName>module_init</DllStartName>
<DllStopName>module_deinit</DllStopName>
</Launch.Addon>
</SimBase.Document>


Mike

Re: dll.xml don't work after applying hotfix 4.5

Posted: Tue May 14, 2019 3:12 pm
by Kai-Uwe Weiss
Thank you very much, this did it :)!

Kai