how to start with virtual cockpit in 2.2 directly?

Any issues, problems or troubleshooting topics related to the Prepar3D client application.
Japo32
Posts: 27
Joined: Sat Nov 16, 2013 8:24 pm

Postby Japo32 » Wed Apr 09, 2014 10:46 am

Hello, I would like to make the virtual cockpit the default one but I don't find the options that was supposed to be in the settings - Display area as they where before. I have upgraded to 2.2.

User avatar
Snave
Posts: 1004
Joined: Mon Nov 25, 2013 6:01 pm

Postby Snave » Wed Apr 09, 2014 1:37 pm

Not sure what you are saying? The sim loads to a 2d panel? Or loads to the menu system?



You can also load a flight directly from a saved flight, so if you want to bypass the menu system for that particular session, you can associate the .fxml files with the P3D.exe and double clicking on the saved file loads P3D with that scenario.

No door is closed to an open mind.
Cats open doors...

minime
Posts: 1198
Joined: Mon Jun 10, 2013 4:33 pm

Postby minime » Thu Apr 10, 2014 6:48 am

Save your aircraft while in virtual cockpit and when you load it, it should be in the same view.

User avatar
Snave
Posts: 1004
Joined: Mon Nov 25, 2013 6:01 pm

Postby Snave » Thu Apr 10, 2014 9:35 am



Quote:

Quote from minime on April 10, 2014, 06:48

Save your aircraft while in virtual cockpit and when you load it, it should be in the same view.




Think you meant:

Save your flight while in the virtual cockpit and when you load it, it should be in the same view



:)
No door is closed to an open mind.
Cats open doors...


Return to “Prepar3D Client Application Questions”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 72 guests