How change Runway Number myself?

For topics related to the creation of simulation objects (SimObjects). This includes development of aircraft, ground, and maritime vehicles.
samigasi
Posts: 1
Joined: Tue Jan 29, 2013 3:43 pm

How change Runway Number myself?

Postby samigasi » Sun Oct 21, 2018 1:56 pm

Hello together

Geneva Airport (LSGG) changed its runway designation at the beginning of September 2018.

Old: Rwy 05 / 23
New: Rwy 04 /22

Can the Prepar3D customize?
If so, when will it be available?

Can I customize it myself? If yes, is there a Youtube video or a tutorial how to do it?

Greetings
Samigasi

aspen31
Posts: 33
Joined: Sat Aug 29, 2015 6:57 pm

Re: How change Runway Number myself?

Postby aspen31 » Tue Oct 23, 2018 6:47 pm

Hello
I believe the program "Airport Design Editor" available as freeware on the web may allow you to do this but there is a learning curve to use it well. "ScruffyDuck Software may be the website.
Hope this helps
Warren

User avatar
Blaunarwal
Posts: 417
Joined: Tue Jun 12, 2012 1:37 pm
Location: LSZH

Re: How change Runway Number myself?

Postby Blaunarwal » Thu Oct 25, 2018 1:40 pm

It shouldn't be a problem to change it with Airport Desing Editor if you use the default airport. If you use 3rd party scenery for Geneva it may be more difficult.

Dan
i7- 9700K @ 5.0 GHz, 32 GB DDR-4 SDRAM, ASUS ROG STRIX Z390-F, KFA2 RTX2080 Super Ex 8GB


Return to “Simulation Object Development Questions”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 13 guests