AI traffic texture

For topics related to the creation of simulation objects (SimObjects). This includes development of aircraft, ground, and maritime vehicles.
gruemelFox
Posts: 2
Joined: Wed Sep 12, 2018 4:20 pm

AI traffic texture

Postby gruemelFox » Wed Sep 12, 2018 4:28 pm

Hello i have a problem with my ai traffic in prepare3d v4.
Im using skyai traffic and the textures from the ai aircrafts are black or not showing.
I dont know where the problem is.
Thanks for helping

Tim :)

Brad Shiver
Lockheed Martin
Posts: 352
Joined: Fri Mar 17, 2017 3:58 pm

Re: AI traffic texture

Postby Brad Shiver » Wed Sep 12, 2018 4:56 pm

Hey Tim,

Do you see the issue after removing the add-on? If not, we recommend contacting the add-on's developer.

-Brad

gruemelFox
Posts: 2
Joined: Wed Sep 12, 2018 4:20 pm

Re: AI traffic texture

Postby gruemelFox » Wed Sep 12, 2018 6:25 pm

Hey Brad,

thank you for helping. No the ai traffic textures from the addon are black or not showing..

User avatar
Blaunarwal
Posts: 417
Joined: Tue Jun 12, 2012 1:37 pm
Location: LSZH

Re: AI traffic texture

Postby Blaunarwal » Thu Sep 13, 2018 6:43 pm

Sky AI is using old FS9 standard models. They are not compatible with P3D4 which is 64bit. Same is true for World of AI.
i7- 9700K @ 5.0 GHz, 32 GB DDR-4 SDRAM, ASUS ROG STRIX Z390-F, KFA2 RTX2080 Super Ex 8GB


Return to “Simulation Object Development Questions”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 16 guests