XML Gauge - Slide / Rotate objects display issues

For topics related to the creation of simulation objects (SimObjects). This includes development of aircraft, ground, and maritime vehicles.
peterk41
Posts: 34
Joined: Tue Jul 17, 2012 5:41 am

XML Gauge - Slide / Rotate objects display issues

Postby peterk41 » Tue Sep 10, 2019 4:15 pm

Good afternoon

My system:
- Prepar3D v4 SDK 4.5.12.30293
- Windows 10 Pro, Build 17763.rs5_release.180914-1434, Default language German, Swiss keyboard
- Lenovo X1 Extreme, all updates done, latest BIOS installed, with nVidia 1050
- Switched off/on all addons
- Deleted program generated files

I'm design new attitude indicator in XML. So far everything runs smoth except the slider image seems to be cut in 2 halfs not fitting propperly:
https://share-your-photo.com/2bb2c7295b
https://share-your-photo.com/2426cd7dfc
https://share-your-photo.com/4c7ee7eefc
https://share-your-photo.com/5d9ca161cd

Anybody has encountered this before ?
Is ther a maximum size of the pictures to be used as sliders

With best regards
Peter

peterk41
Posts: 34
Joined: Tue Jul 17, 2012 5:41 am

Re: XML Gauge - Slide / Rotate objects display issues

Postby peterk41 » Sat Sep 14, 2019 3:14 pm

Good afternoon

We found out that the XML lines
<Rotate>
<Value>(A:Attitude indicator bank degrees, Radians)</Value>
</Rotate>
causes the wrong picture. <Shift> section does run OK.

Nobody else on this topic ?
Best regards
Peter


Return to “Simulation Object Development Questions”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests