Addon airport question

Discussion related to terrain/scenery design.
barticus300
Posts: 6
Joined: Fri Jan 31, 2020 4:33 pm

Addon airport question

Postby barticus300 » Tue Jun 30, 2020 7:03 am

Hi Guys is there a way to disable the default airport buildings in scenery files ?
I am using an addon which overwrites the scenery files and adds buildings to an airport but the default scenery now has black buildings just wondered if there is a way to delete or disable them. Example is I use MSPG RAF VALLEY which installs no problem and all scenery is there apart from black buildings left from default.

Any advise much appreciated Glynn

mendiola_loyola
Posts: 7
Joined: Tue Oct 26, 2010 6:49 pm
Location: Lima, Peru

Re: Addon airport question

Postby mendiola_loyola » Tue Jun 30, 2020 4:47 pm

You have to create an Exclude on your addon scenery to remove the default buildings.

barticus300
Posts: 6
Joined: Fri Jan 31, 2020 4:33 pm

Re: Addon airport question

Postby barticus300 » Wed Jul 01, 2020 7:22 am

Ahh I see thank you for the response to make an exclude in my addon scenery is it easy to do ?

mendiola_loyola
Posts: 7
Joined: Tue Oct 26, 2010 6:49 pm
Location: Lima, Peru

Re: Addon airport question

Postby mendiola_loyola » Wed Jul 01, 2020 1:35 pm

You can use the sdk to create an exclude for your airport:
http://www.prepar3d.com/SDKv5/sdk/world ... rview.html

Or you can try ADE:
http://www.scruffyduck.org.uk/ade_lesso ... th_p3d.pdf

Regards
Alfredo Mendiola Loyola


Return to “Scenery Development Questions”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 13 guests