Floating Autogen on Prepar3D v5

Discussion related to terrain/scenery design.
mendiola_loyola
Posts: 7
Joined: Tue Oct 26, 2010 6:49 pm
Location: Lima, Peru

Floating Autogen on Prepar3D v5

Postby mendiola_loyola » Sat Jun 27, 2020 4:03 pm

When I slew from the SPJC airport to the Location shown on the picture I see the autogen floating above the ground.
It happens with the default scenery plus a custom mesh terrain at LO10
If I disable the Mesh terrain scenery the autogen buildings don't float above the ground.
If a build the mesh terrain with LO9 the autogen buildings don't float above the ground.

Is there a problem by using LO10 mesh scenery, vector scenery roads and autogen building?

Image

Regards
Alfredo Mendiola Loyola
Lima, Peru

Glassman18
Posts: 1
Joined: Sat Jun 27, 2020 11:36 am

Re: Floating Autogen on Prepar3D v5

Postby Glassman18 » Sun Jun 28, 2020 11:18 am

Hi
I have same problem! ...floating runway markers at airports etc ,i am new to prep3d upgraded from fsx steam so just playing around with settings, i have installed just flight vfr-real scenery 3d uk 1+2 into prep3d scenery thought this might be the issue with the floating markers, some advice would be appreciated.


Return to “Scenery Development Questions”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 14 guests