Double Buildings !

For all topics that don't fit into another category. Note that we cannot promise that any of these posts will be responded to by our development team.
mikee
Posts: 20
Joined: Mon Dec 30, 2013 4:05 pm

Double Buildings !

Postby mikee » Fri Aug 07, 2020 6:44 am

Hello ,

I have Installed P3DV5.2 with many 3rd party addons !
Most of them are Ok without any issues !
However there are some airports eg. Fly Tampa's LGAV , Vario Designs HARRIS HILL SOARING , most probably Others as well (
I haven't checked them all yet ) , that they have Double Buildings in the Airport !
The Default ones and the Addon Buildings !

Is there is any fix about this issue ?

Thank you ,

Mike

JorgenSA
Posts: 2686
Joined: Sun Mar 11, 2018 7:17 am
Location: 5 NM NE of EDXF

Re: Double Buildings !

Postby JorgenSA » Fri Aug 07, 2020 7:15 am

You will need to contact the add-on developers about this one.

They are the ones who should have provided excludes for the original buildings, where applicable.

Jorgen
System: i7-7700K @ 4.66 GHz, ASUS Z170-A motherboard, 16 GB 3200 MHz DDR4 RAM, nVidia GTX 960 w/ 4 GB DDR5 VRAM, Windows 10 Home.

All views and opinions expressed here are entirely my own. I am not a Lockheed-Martin employee.

mikee
Posts: 20
Joined: Mon Dec 30, 2013 4:05 pm

Re: Double Buildings !

Postby mikee » Fri Aug 07, 2020 9:05 am

Got it !

Thank you Jorgen


Return to “Miscellaneous”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 30 guests