v5 parking brake

For all topics that don't fit into another category. Note that we cannot promise that any of these posts will be responded to by our development team.
mickham29
Posts: 7
Joined: Thu Apr 23, 2015 1:56 pm

v5 parking brake

Postby mickham29 » Fri May 08, 2020 2:46 pm

Hi Is anyone having problems setting the parking brake on the default A320.I am using the default key bindings but nothing happens
Regards M.Hamilton

mickham29
Posts: 7
Joined: Thu Apr 23, 2015 1:56 pm

Re: v5 parking brake

Postby mickham29 » Fri May 08, 2020 3:30 pm

Update.Keybindings do not work on any aircraft.FYI keyboard is ok

User avatar
Martyson
Posts: 10074
Joined: Sun Mar 25, 2012 11:08 am

Re: v5 parking brake

Postby Martyson » Sun May 10, 2020 11:45 am

Hi Is anyone having problems setting the parking brake on the default A320.I am using the default key bindings but nothing happens
Regards M.Hamilton
P3Dv5HF1
Default F35
Keyboard keys can set Parking Brake.

I assigned a button on my yoke to Park Brake and it works.

Generally, all my key bindings are working in P3Dv5HF1 and have worked in all previous P3D versions.
Best Regards,
Vaughan Martell (KDTW)


Return to “Miscellaneous”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 27 guests