[RESOLVED] Updating CONTENT with V4 HF1

For all topics that don't fit into another category. Note that we cannot promise that any of these posts will be responded to by our development team.
Emile
Posts: 135
Joined: Sat Mar 24, 2012 5:27 am
Location: Brussels Europe

[RESOLVED] Updating CONTENT with V4 HF1

Postby Emile » Wed Jun 28, 2017 2:43 pm

Hello,
Please tell me which FOLDERS are modified if I do this update.
Thanks in advance.
Emile EBBR
LM P3D 4 Dual Boot Win 10 X64

Geir Haukland
Posts: 78
Joined: Sat Jun 03, 2017 6:55 pm
Location: ENGM
Contact:

Re: Updating CONTENT with V4 HF1

Postby Geir Haukland » Wed Jun 28, 2017 4:01 pm

you dont need to do content update, only the client update is hotfix 1. There are guides in this forum in howto.
Asus Z170-A-1151 - intel i7-6700K@4GHz - Asus ROG NVidia GTX 1050 TI Strix 4GB - 32GB HyperX DDR4@2400 MHz - Corsair CM750-750W - Corsair H80i v2 Watercooling

User avatar
Poppet
Posts: 2770
Joined: Sat Nov 01, 2014 4:12 pm

Re: Updating CONTENT with V4 HF1

Postby Poppet » Wed Jun 28, 2017 9:00 pm

Hello Emile

As Geir has posted only the Client Installer is required to update with the Hotfix 1

----------------

The 3 component Installers Client, Content and Scenery have a total of 18 yellow folders in your core Prepar3D v4 folder.

You can see below as to what folders are removed and updated during the update process

------------------

Install_ Client.msi - Licences, propdefs, Scaleform, ShadersHLSL, trinton

Install_ Content.msi - Scripts, redist, SimObjects, Weather, Scenarios, Ecosystem, Fonts, Autogen, Effects, gauges, Sound, Texture

Install_ Scenery.msi - Scenery

-------------------

Emile
Posts: 135
Joined: Sat Mar 24, 2012 5:27 am
Location: Brussels Europe

Re: Updating CONTENT with V4 HF1

Postby Emile » Thu Jun 29, 2017 4:58 am

Hello and Thanks Poppet
Have a nice day
Emile EBBR
LM P3D 4 Dual Boot Win 10 X64


Return to “Miscellaneous”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests