Prepar3D v3 acılmıyor ve

Any issues, problems or troubleshooting topics related to installing the Prepar3D client application or it's installer.
piratee
Posts: 12
Joined: Sun May 22, 2016 8:54 pm

Prepar3D v3 acılmıyor ve

Postby piratee » Sun Oct 14, 2018 8:29 am

Öncelikle olarak merhaba.' Prepr3d cannot run because it could not write Prepar3d.cfg.' hatası alıyorum forum sayfasından baktım daha önce bu hatayı alanlar olmuş çözüm için yol gösterilmiş bende bunları uyguladım fakat bu hatayı almaya devam ediyorum . bu uygulamayı yüklemek için 4 sefer bilgisayarıma format attım her seferinde yeniden indirdim ama olmuyor. Daha önce bu hatayı almıyordum uygulama açlıyor gibi oluyordu ama ana ekran gelmiyor uçak seçme bölümü gelmiyor yani. Bu sorunu nasıl aşabilirim sıkıldım artık bununla ugraşmaktan sıfırdan yüklenen bir uygulama nasıl hata verebilir, anlamıyorum.
işlemcim : amd 2700x
ekran kartım : asus strix 1080
ssd : m2 250 gb
ram: Gskııl 3200 ddr4
işletim sistemi : windows 10 pro

User avatar
Poppet
Lockheed Martin
Posts: 2411
Joined: Sat Nov 01, 2014 4:12 pm

Re: Prepar3D v3 acılmıyor ve

Postby Poppet » Sun Oct 14, 2018 11:09 pm

Prepr3d cannot run because it could not write Prepar3d.cfg.'

Merhaba piratee

Belki bu Konu size yardımcı olacak ?

viewtopic.php?f=6322&t=127698&p=171458#p171458

piratee
Posts: 12
Joined: Sun May 22, 2016 8:54 pm

Re: Prepar3D v3 acılmıyor ve

Postby piratee » Sun Oct 14, 2018 11:12 pm

işben size msj atmadan önce bunları araştırdım ve denedim ama sorun çözülmedi. uygulamayı yönetici olarak actıgımda bu hatayı almıyorum ama her ne yaparsam yapıyım görüntü gelmiyor.

User avatar
Poppet
Lockheed Martin
Posts: 2411
Joined: Sat Nov 01, 2014 4:12 pm

Re: Prepar3D v3 acılmıyor ve

Postby Poppet » Mon Oct 15, 2018 8:14 am

Hi piratee

Have you tried this step ?

Temporarily Create another Windows User Account with Admin privileges, Sign into this new account and then launch Prepar3D and test

-----

Also, As a test please change your system location to English (US) and then test Prepar3D

For steps to change your System Locale Click here

Try that and let me know how you get on

piratee
Posts: 12
Joined: Sun May 22, 2016 8:54 pm

Re: Prepar3D v3 acılmıyor ve

Postby piratee » Mon Oct 15, 2018 7:51 pm

Söylediklerinizi uyguladım fakat degişen bir şey olmadı. uygulamayı kaldırıp yeniden kurulum yaptım sonuç yine aynı. uzaktan erişim imkanınız var mı ? bana göre uygulama sorunsuz calışıyor ama ekrana görüntü gelmiyor yani uygulamayı yönetici olarak calıştırıyorum ' Loading terrain data -- loading auto generated scenery...' yükleniyor sonrası yok ekran masaüstüne dönüyor .... he uygulamayı yönetici olarak degilde sadece cift tıklayınca da Prepar3d cannot run because it could not write Prepar3d.cfg. hatası veriyor durum bundan ibaret ne isterseniz uygulamaya hazırım yeter ki uygulama düzgün bir şekilde acılsın.

User avatar
Poppet
Lockheed Martin
Posts: 2411
Joined: Sat Nov 01, 2014 4:12 pm

Re: Prepar3D v3 acılmıyor ve

Postby Poppet » Mon Oct 15, 2018 10:54 pm

Merhaba

Lütfen bu adımı deneyin ...

Çekirdek Prepar3D v4 klasörüne gidin, Aşağı kaydırın, Çift sol tıklayın Oluşturulan Dosyayı Sil üzerine tıklayın

Şimdi Prepar3D'yi test et?

Image


---

Bu adımı dene

Ekstra Monitörler ve USB ses kartları dahil tüm USB Aygıtlarını kaldırın (Klavye ve fare hariç)

Sadece 1 Monitörünüzü özel GPU'nuza geri takın ve sonra Prepar3D'yi başlatın ve test edin

Durumunuzu bize bildiriniz.

piratee
Posts: 12
Joined: Sun May 22, 2016 8:54 pm

Re: Prepar3D v3 acılmıyor ve

Postby piratee » Tue Oct 16, 2018 1:07 pm

yanlız bende Prepar3d v3 var ve aynı konuma gittigimde böyle bir dosya yok..

User avatar
Poppet
Lockheed Martin
Posts: 2411
Joined: Sat Nov 01, 2014 4:12 pm

Re: Prepar3D v3 acılmıyor ve

Postby Poppet » Tue Oct 16, 2018 10:30 pm

Prepar3d v3

Merhaba

özür

Lütfen bu eylemi deneyin. Bu 5 Mavi klasörü silin

Sonra Prepar3D başlatın ve test edin

---

Documents ► Prepar3D v3 files \ Prepar3D v3 Add-ons

Local Disk (C:) ► ProgramData ► Lockheed Martin ► Prepar3D v3

Local Disk (C:) ► Users ► You ► AppData ► Roaming ► Lockheed Martin ► Prepar3D v3

Local Disk (C:) ► Users ► You ► AppData ► Local ► Lockheed Martin ► Prepar3D v3

---

Bu klasörleri bulmak için, Dosya Gezgini Seçeneklerinde gizli dosyaları, klasörleri ve sürücüleri göster seçeneğinin işaretlendiğinden emin olun.

piratee
Posts: 12
Joined: Sun May 22, 2016 8:54 pm

Re: Prepar3D v3 acılmıyor ve

Postby piratee » Wed Oct 17, 2018 2:06 pm

Merhaba erken dönüşleriniz için öncelikle teşekkür ederim. şimdi
1. madde de yer alan mavi klasörler yok.
2. madde deki mavi klasörleri sildim
aynı şekilde 3. ve 4. madde de yer alam mavi klasörler de yok .

User avatar
Poppet
Lockheed Martin
Posts: 2411
Joined: Sat Nov 01, 2014 4:12 pm

Re: Prepar3D v3 acılmıyor ve

Postby Poppet » Wed Oct 17, 2018 10:35 pm

aynı şekilde 3. ve 4. madde de yer alam mavi klasörler de yok .

Merhaba

Güvenlik ayarlarını buradan kontrol edebilir misiniz ?

C:\Users\piratee - AppData

Bu kötü

Image



Bu harika

Image


Lütfen çeviriyi affedin

piratee
Posts: 12
Joined: Sun May 22, 2016 8:54 pm

Re: Prepar3D v3 acılmıyor ve

Postby piratee » Wed Oct 17, 2018 10:44 pm

affedilecek bir şey yok sizler beni affedin sizlere yük oluyorum.
güvenlik ayarı resimde gönderdiğiniz ile aynı

piratee
Posts: 12
Joined: Sun May 22, 2016 8:54 pm

Re: Prepar3D v3 acılmıyor ve

Postby piratee » Wed Oct 17, 2018 10:45 pm

yani ' bu harika ' dediğiniz resimle aynı

User avatar
Poppet
Lockheed Martin
Posts: 2411
Joined: Sat Nov 01, 2014 4:12 pm

Re: Prepar3D v3 acılmıyor ve

Postby Poppet » Fri Oct 19, 2018 8:40 pm

Merhaba

Şimdi nasılsın ?

Aşağıdaki bu adımı denediniz mi?

Bu adımı dene

Ekstra Monitörler ve USB ses kartları dahil tüm USB Aygıtlarını kaldırın (Klavye ve fare hariç)

Sadece 1 Monitörünüzü özel GPU'nuza geri takın ve sonra Prepar3D'yi başlatın ve test edin

Durumunuzu bize bildiriniz.

Lütfen aşağıdan bu konuyu deneyin, Bilgiyi çevirmeniz gerekecek

Sonuçlarınızda beni haberdar et

viewtopic.php?f=6322&t=128394

piratee
Posts: 12
Joined: Sun May 22, 2016 8:54 pm

Re: Prepar3D v3 acılmıyor ve

Postby piratee » Fri Oct 19, 2018 9:24 pm

Bilgisayarımı formatladım prepar3d beni gerçekten yoruyor bu 5. formatım oldu.Ve formatlarken prepar3d yi kaldırmayı unuttum umarım activasyon da sorun yaşamam.. prepar ı yeniden indirip kurmam gerekli indirip kurduktan sonra klavye ve mause hariç takılı olan cihazlarım yok ama ben yinede bütün kabloları söküp tekrardan takıp hatta klavye ve mause u farklı girişlere takıp deneyeceğim .


Return to “Prepar3D Installation and Installer Questions”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests