Unable to register on the Forums "You have provided an invalid answer to the question"

Any issues, problems or troubleshooting topics related to the Prepar3D website and web apps.
aceridgey
Posts: 45
Joined: Mon Feb 16, 2015 2:05 pm

Unable to register on the Forums "You have provided an invalid answer to the question"

Postby aceridgey » Fri Jan 26, 2018 12:09 pm

Your forum registration thing is incorrect

The answer is the middle five but putting that in, comes up with an incorrect response to answer.

#Could you let me know here when that is fixed so I can tell my friend when he can register.

Alex

User avatar
Poppet
Posts: 2770
Joined: Sat Nov 01, 2014 4:12 pm

Unable to register on the Forums

Postby Poppet » Fri Jan 26, 2018 11:48 pm

Hello Alex

When registering on the Forums you will be prompted to answer one Spambot Countermeasure question   

In the bottom box for  "Confirmation of Registration"  you will be required to answer only one of three Questions to complete the registration process

The 3 Questions and Answers are as follows                                                                            

1) What are the middle five characters of ~&x=x*=?: 

Answer   &x=x*


2) What are the middle five characters of x3z!&!z3x?: 

Answer   z!&!z


3) What are the last seven letters of the program name   Prepar3D?:

Answer    repar3d

Apologies for any confusion


Return to “Prepar3D Website and Download Questions”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 8 guests