[RESOLVED] ADE signs & windsocks not showing up In P3D

Discussion related to terrain/scenery design.
wardorichie
Posts: 56
Joined: Tue Mar 05, 2013 6:56 pm

Postby wardorichie » Fri Jun 07, 2013 10:09 am

Good Morning my Life Line to Flight Simulation Development!!



My current challenge...I am certain it is a very simple setting to toggle on and off.



In ADE, all my signs and windsocks are in place. Project compiles without issue. I have Prepare on 2 computers here in my office, I load my new .bgl into both simulators, one of them displays all of my signs and windsocks just fine.....the other, they are not visible.

I cannot find the setting anywhere to toggle these on and off, nor can I find the instructions to this setting.



Can someone please enlighten me?



Thank you so very much for your help!!!



Rich

Kamikaze
Posts: 74
Joined: Thu Feb 14, 2013 11:43 am

Postby Kamikaze » Fri Jun 07, 2013 10:42 am

Scenery density?



Maybe a texture problem?






wardorichie
Posts: 56
Joined: Tue Mar 05, 2013 6:56 pm

Postby wardorichie » Fri Jun 07, 2013 1:02 pm

I realized that I had an error in one of my signs when compiling. Very strange how it worked on one computer and not another....however, once I addressed and fixed this error in one of the signs, ADE compiled out without errors. All is now showing up in simulator.



Thank you for your response Kamikaze.



Rich

User avatar
Peter Dooley
Posts: 102
Joined: Wed Mar 07, 2012 6:52 am

Postby Peter Dooley » Wed Jan 15, 2014 5:25 am

Looks like this one is not resolved yet. I have noticed that the taxiway signs do not show up on the default airports either. Does anyone have any idea why?

ananda
Posts: 488
Joined: Tue Nov 26, 2013 11:40 am
Location: Harton Village, UK

Postby ananda » Wed Jan 15, 2014 7:33 am

Both display correctly here.



Return to “Scenery Development Questions”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 11 guests