NO POP UP FROM MENUE BAR VEHICLE SELECT

Other problems or issues not covered by other troubleshooting topics.
MACHAVIA
Posts: 68
Joined: Sat Jun 16, 2018 10:21 am
Location: lLeicestershire UK
Contact:

NO POP UP FROM MENUE BAR VEHICLE SELECT

Postby MACHAVIA » Sat Sep 05, 2020 2:03 pm

Hi

I cannot bring up any instrument pop ups for any A/C irrespective of developer ie in top menu bar Vehicle then select then instrument panel none of the available item will open such as mini controls, map, quick radios, clipboard etc?.

I tried uninstalling Content and doing repair which was OK, but cannot get any thing to open as per above the rotating icon appears for a second or so showing rotation but nothing happens?.

Any Ideas please on what I need to do or troubleshooting actions?

Thanks
Best Regards
Charlie McEwan

P3D V4.5 / Intel (R)Core TM i7-8700KCPU @3.70GHz3.70GHZ / Installed RAM 16GB 15.9 USEABLE / (12 Cores)
Graphics Card Nvidia GeForceGTX 1070Ti 0.0 Win  10 Home / 64 bit

User avatar
Martyson
Posts: 10060
Joined: Sun Mar 25, 2012 11:08 am

Re: NO POP UP FROM MENUE BAR VEHICLE SELECT

Postby Martyson » Sat Sep 05, 2020 2:24 pm

@ Charlie,

Test the default Mooney Bravo.
Best Regards,
Vaughan Martell (KDTW)

MACHAVIA
Posts: 68
Joined: Sat Jun 16, 2018 10:21 am
Location: lLeicestershire UK
Contact:

Re: NO POP UP FROM MENUE BAR VEHICLE SELECT

Postby MACHAVIA » Sat Sep 05, 2020 3:06 pm

Hello,

I did try that already with another LM Default A/C not Money Bravo but nothing would open on the default A/C I selected
Best Regards
Charlie McEwan

P3D V4.5 / Intel (R)Core TM i7-8700KCPU @3.70GHz3.70GHZ / Installed RAM 16GB 15.9 USEABLE / (12 Cores)
Graphics Card Nvidia GeForceGTX 1070Ti 0.0 Win  10 Home / 64 bit

User avatar
Martyson
Posts: 10060
Joined: Sun Mar 25, 2012 11:08 am

Re: NO POP UP FROM MENUE BAR VEHICLE SELECT

Postby Martyson » Sat Sep 05, 2020 3:18 pm

Hello,

I did try that already with another LM Default A/C not Money Bravo but nothing would open on the default A/C I selected
@ MACHAVIA ,

Test the default Mooney Bravo.
Best Regards,
Vaughan Martell (KDTW)

MACHAVIA
Posts: 68
Joined: Sat Jun 16, 2018 10:21 am
Location: lLeicestershire UK
Contact:

Re: NO POP UP FROM MENUE BAR VEHICLE SELECT

Postby MACHAVIA » Sat Sep 05, 2020 3:57 pm

Tested no joy none of the items will open.
Best Regards
Charlie McEwan

P3D V4.5 / Intel (R)Core TM i7-8700KCPU @3.70GHz3.70GHZ / Installed RAM 16GB 15.9 USEABLE / (12 Cores)
Graphics Card Nvidia GeForceGTX 1070Ti 0.0 Win  10 Home / 64 bit

User avatar
Martyson
Posts: 10060
Joined: Sun Mar 25, 2012 11:08 am

Re: NO POP UP FROM MENUE BAR VEHICLE SELECT

Postby Martyson » Sat Sep 05, 2020 8:13 pm

@ MACHAVIA ,

In your signature it says P3Dv4.5.

What is the full version number 4.5 xxxx ?
Best Regards,
Vaughan Martell (KDTW)

MACHAVIA
Posts: 68
Joined: Sat Jun 16, 2018 10:21 am
Location: lLeicestershire UK
Contact:

Re: NO POP UP FROM MENUE BAR VEHICLE SELECT

Postby MACHAVIA » Sat Sep 05, 2020 8:52 pm

4.5.1434680
Best Regards
Charlie McEwan

P3D V4.5 / Intel (R)Core TM i7-8700KCPU @3.70GHz3.70GHZ / Installed RAM 16GB 15.9 USEABLE / (12 Cores)
Graphics Card Nvidia GeForceGTX 1070Ti 0.0 Win  10 Home / 64 bit

MACHAVIA
Posts: 68
Joined: Sat Jun 16, 2018 10:21 am
Location: lLeicestershire UK
Contact:

Re: NO POP UP FROM MENUE BAR VEHICLE SELECT

Postby MACHAVIA » Sat Sep 05, 2020 8:58 pm

Just rechecked version again it is 4.5.1434698
Best Regards
Charlie McEwan

P3D V4.5 / Intel (R)Core TM i7-8700KCPU @3.70GHz3.70GHZ / Installed RAM 16GB 15.9 USEABLE / (12 Cores)
Graphics Card Nvidia GeForceGTX 1070Ti 0.0 Win  10 Home / 64 bit

User avatar
Martyson
Posts: 10060
Joined: Sun Mar 25, 2012 11:08 am

Re: NO POP UP FROM MENUE BAR VEHICLE SELECT

Postby Martyson » Sat Sep 05, 2020 9:21 pm

@ Charlie,

Start P3D and select the Mooney Bravo (not Mooney Acclaim) and instead of the top P3D menu use the keyboard
SHIFT + the top keyboard number 2 key
to bring up the Radio stack.

You could also test other SHIFT + number key combos.
Best Regards,
Vaughan Martell (KDTW)

MACHAVIA
Posts: 68
Joined: Sat Jun 16, 2018 10:21 am
Location: lLeicestershire UK
Contact:

Re: NO POP UP FROM MENUE BAR VEHICLE SELECT

Postby MACHAVIA » Sat Sep 05, 2020 10:30 pm

I tried that shift plus a key has no effect however, by pure luck I selected instruments and then ticked as example quick radios by chance I right clicked and got menu with dock or un dock etc when i chose un-dock window the selection appears and reappears after closing my issue is is how long it takes to find the un dock selection as i have to find the selection on screen and right click to bring up the un dock menu
Best Regards
Charlie McEwan

P3D V4.5 / Intel (R)Core TM i7-8700KCPU @3.70GHz3.70GHZ / Installed RAM 16GB 15.9 USEABLE / (12 Cores)
Graphics Card Nvidia GeForceGTX 1070Ti 0.0 Win  10 Home / 64 bit

User avatar
Martyson
Posts: 10060
Joined: Sun Mar 25, 2012 11:08 am

Re: NO POP UP FROM MENUE BAR VEHICLE SELECT

Postby Martyson » Sat Sep 05, 2020 10:38 pm

@ Charlie,

That would be hold the shift key down while then pressing the 2 key. Then release both keys.
Best Regards,
Vaughan Martell (KDTW)

MACHAVIA
Posts: 68
Joined: Sat Jun 16, 2018 10:21 am
Location: lLeicestershire UK
Contact:

Re: NO POP UP FROM MENUE BAR VEHICLE SELECT

Postby MACHAVIA » Sat Sep 05, 2020 10:52 pm

How do you mean whilst P3D is running or off, with the selected A/C open, I just opened up the money bravo I selected annunciator from the select menu then right clicked in an area of the window which luckily brought up the un-dock option hit that and now as the other A/C i have been working on the annunciatior opens after shut down or with the appropriate shift plus the relevank key number.
Best Regards
Charlie McEwan

P3D V4.5 / Intel (R)Core TM i7-8700KCPU @3.70GHz3.70GHZ / Installed RAM 16GB 15.9 USEABLE / (12 Cores)
Graphics Card Nvidia GeForceGTX 1070Ti 0.0 Win  10 Home / 64 bit

User avatar
Martyson
Posts: 10060
Joined: Sun Mar 25, 2012 11:08 am

Re: NO POP UP FROM MENUE BAR VEHICLE SELECT

Postby Martyson » Sat Sep 05, 2020 10:55 pm

@ Charlie,

Start P3D and select the Mooney Bravo (not Mooney Acclaim) and instead of the top P3D menu use the keyboard
SHIFT + the top keyboard number 2 key
to bring up the Radio stack.

That would be hold the shift key down while then pressing the 2 key. Then release both keys.

The aircraft will be on the runway engine running.
Best Regards,
Vaughan Martell (KDTW)

MACHAVIA
Posts: 68
Joined: Sat Jun 16, 2018 10:21 am
Location: lLeicestershire UK
Contact:

Re: NO POP UP FROM MENUE BAR VEHICLE SELECT

Postby MACHAVIA » Sat Sep 05, 2020 11:00 pm

I cannot help thinking there is a button I have disabled or enabled which is preventing the relevant instrument pop up opening?
Best Regards
Charlie McEwan

P3D V4.5 / Intel (R)Core TM i7-8700KCPU @3.70GHz3.70GHZ / Installed RAM 16GB 15.9 USEABLE / (12 Cores)
Graphics Card Nvidia GeForceGTX 1070Ti 0.0 Win  10 Home / 64 bit

MACHAVIA
Posts: 68
Joined: Sat Jun 16, 2018 10:21 am
Location: lLeicestershire UK
Contact:

Re: NO POP UP FROM MENUE BAR VEHICLE SELECT

Postby MACHAVIA » Sat Sep 05, 2020 11:08 pm

The shift plus key in this case shift plus 2 on money bravo only works now as I found where it would be displayed had it opened on the screen after normal selection in the select vehicle menu instruments, as I explained I am working through various aircraft finding blind the pop ups on the screen of the A/C in question with aircraft on runway engine running etc.

its after midnight here in UK I am going to have to break off in a short time I am shattered.
Best Regards
Charlie McEwan

P3D V4.5 / Intel (R)Core TM i7-8700KCPU @3.70GHz3.70GHZ / Installed RAM 16GB 15.9 USEABLE / (12 Cores)
Graphics Card Nvidia GeForceGTX 1070Ti 0.0 Win  10 Home / 64 bit


Return to “Other Support Questions”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 52 guests