Fatal error

Other problems or issues not covered by other troubleshooting topics.
r.wisman
Posts: 11
Joined: Tue May 08, 2012 10:59 am

Postby r.wisman » Fri May 18, 2012 12:20 pm

Yes I run als administrator user

User avatar
janvaane
Posts: 918
Joined: Mon Apr 23, 2012 11:17 am
Contact:

Postby janvaane » Fri May 18, 2012 5:19 pm

http://janvaane.org/virtualfsx/?page_id=888

Goto start, Type PSR. And give ENTER...Read above mentioned link

Windows update OK? .net framework latest version?

No other drives involved in p3d other then c:/?

Windows on c:/?
|KLM149 | i7-8700k-16GB | Radeon RX580 8GB| flightsimeindhoven.com |

jabiru
Posts: 17
Joined: Sat Mar 31, 2012 5:32 am

Postby jabiru » Sat May 19, 2012 7:16 am

Now Wating for the Mb to kick in on the 21th to download the 1.99 3 zip.

r.wisman
Posts: 11
Joined: Tue May 08, 2012 10:59 am

Postby r.wisman » Sat May 19, 2012 9:26 am

Hi Jan,



How can I upload the PSR file to you?

I,ve cheked al the program with PSI and they are updated

Windows is installed on the C drive, the path to PR3D is:

C:\Program Files (x86)\Lockheed Martin\Prepar3D.


User avatar
janvaane
Posts: 918
Joined: Mon Apr 23, 2012 11:17 am
Contact:

Postby janvaane » Sat May 19, 2012 9:47 am

At the end of the PSR zip you will find a text area that contains the steps you executed. just copy and paste this.Will have a look at it.
|KLM149 | i7-8700k-16GB | Radeon RX580 8GB| flightsimeindhoven.com |

r.wisman
Posts: 11
Joined: Tue May 08, 2012 10:59 am

Postby r.wisman » Sat May 19, 2012 3:33 pm

Sorry Jan i,ve just refunded my licentie of Prepar3D, and go back to FSX

I Will try the flightsim again in the future when it works correct.



Renards,

Richard


User avatar
janvaane
Posts: 918
Joined: Mon Apr 23, 2012 11:17 am
Contact:

Postby janvaane » Sat May 19, 2012 4:19 pm

Sorry to see you leave...
|KLM149 | i7-8700k-16GB | Radeon RX580 8GB| flightsimeindhoven.com |

jabiru
Posts: 17
Joined: Sat Mar 31, 2012 5:32 am

Postby jabiru » Fri May 25, 2012 4:37 am

Re-load !!!! Repair run !!!! Still Fatal error ?? I think I will give up ! I have spent so much time trying to get this Programe to work <do this Do this and still FATAL ERROR when you try and get to setting ??? Sit back and wait and buy V2 ,may be the only???? Thank you All,



Regards Shaun.

jabiru
Posts: 17
Joined: Sat Mar 31, 2012 5:32 am

Postby jabiru » Fri May 25, 2012 6:37 am

Still getting Fatal Error , you only need hit Time & Season and (black screen) then Fatal Error < this has taken up a lot of my time and no word from P3D, not very service ???

How about some help P3D ???



Regards Shaun.

jabiru
Posts: 17
Joined: Sat Mar 31, 2012 5:32 am

Postby jabiru » Fri May 25, 2012 8:38 am

Jan Is this of any HELP ???

Regards Shaun,

Recording Session: 25/05/2012 10:30:43 PM - 10:32:35 PM



Problem Steps: 5, Missed Steps: 0, Other Errors: 0



Operating System: 7601.17803.amd64fre.win7sp1_gdr.120330-1504 6.1.1.0.2.3



Problem Step 1: User left double click on "Prepar3D (list item)" in "Program Manager"

Program: Windows Explorer, 6.1.7600.16385 (win7_rtm.090713-1255), Microsoft Corporation, EXPLORER.EXE, EXPLORER.EXE

UI Elements: Prepar3D, Desktop, FolderView, SysListView32, SHELLDLL_DefView, Program Manager, Progman



Problem Step 2: User keyboard input in "Lockheed Martin® Prepar3D®" [...]

Program: Lockheed Martin Prepar3D®, 1.3.3708.0 (Prepar3D.20120302-1927), Lockheed Martin®, PREPAR3D.EXE, PREPAR3D.EXE

UI Elements: Lockheed Martin® Prepar3D®, FS98MAIN



Problem Step 3: User left click in "Lockheed Martin® Prepar3D®"

Program: Lockheed Martin Prepar3D®, 1.3.3708.0 (Prepar3D.20120302-1927), Lockheed Martin®, PREPAR3D.EXE, PREPAR3D.EXE

UI Elements: FS98CHILD, Lockheed Martin® Prepar3D®, FS98MAIN



Problem Step 4: User left click in "Lockheed Martin® Prepar3D®"

Program: Lockheed Martin Prepar3D®, 1.3.3708.0 (Prepar3D.20120302-1927), Lockheed Martin®, PREPAR3D.EXE, PREPAR3D.EXE

UI Elements: FS98CHILD, Lockheed Martin® Prepar3D®, FS98MAIN



Problem Step 5: User left click on "Close program (push button)" in "Lockheed Martin® Prepar3D®"

Program: Watson Client, 6.1.7600.16385 (win7_rtm.090713-1255), Microsoft Corporation, DWWIN.EXE -X -S 12236, DWWIN.EXE

UI Elements: Close program, &Close program, Button, CtrlNotifySink, DirectUIHWND, Lockheed Martin® Prepar3D®, #32770






Adam Breed
Lockheed Martin
Posts: 1385
Joined: Mon Sep 20, 2010 6:17 pm

Postby Adam Breed » Fri May 25, 2012 8:57 am

Hello Jabiru,



It is likely that a permission error is causing your problem. I’d suggest making sure your Windows account is setup as an administrator, right clicking and selecting ‘Run as administrator’ on the actual Prepar3D.exe to run the software, and making sure you have read/write permissions to the following folders/files:



C:\Program Files (x86)\Lockheed Martin\Prepar3D (or the modified install location)

C:\ProgramData\Lockheed Martin\Prepar3D

C:\Users\*USERNAME*\AppData\Local\Lockheed Martin\Prepar3D

C:\Users\*USERNAME*\AppData\Roaming\Lockheed Martin\Prepar3D

C:\Users\*USERNAME*\Documents\Prepar3D Files
Prepar3D® Engineering Project Manager

jabiru
Posts: 17
Joined: Sat Mar 31, 2012 5:32 am

Postby jabiru » Sat May 26, 2012 4:09 am

Thank you Adam, Under (Permission for Prepar3)What name do I put in the (Enter the object names) ? I have tried some but with no luck!!!

Shaun(owner-PC\Adaminstatiors) Pemissions allow for Shaun, All the box's are ticked, but with out a name I can not ADD the new setting's.

Once more thank you for you time,

Regards Shaun.

User avatar
janvaane
Posts: 918
Joined: Mon Apr 23, 2012 11:17 am
Contact:

Postby janvaane » Sat May 26, 2012 6:08 am

How to change permissions, read here

http://prepar3d.wordpress.com/2012/05/11/setting-permissions/

|KLM149 | i7-8700k-16GB | Radeon RX580 8GB| flightsimeindhoven.com |

jabiru
Posts: 17
Joined: Sat Mar 31, 2012 5:32 am

Postby jabiru » Sun May 27, 2012 3:21 am

Thank you Jan,but that is not how my Windows 7 looks ???, I need a (as I said above a Object name) to be able to set new user.

Regards Shaun.

jabiru
Posts: 17
Joined: Sat Mar 31, 2012 5:32 am

Postby jabiru » Sun May 27, 2012 3:28 am

posting new one,next.


Return to “Other Support Questions”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 67 guests