EXPORT/IMPORT CONTROL SETTINGS?

Any issues, problems or troubleshooting topics related to the additional features present in the Prepar3D Professional Plus client application.
JOE GRIMMES
Posts: 1
Joined: Fri Dec 28, 2018 10:16 pm

EXPORT/IMPORT CONTROL SETTINGS?

Postby JOE GRIMMES » Thu Jan 31, 2019 9:05 pm

HOW DO I SAVE A SET OF CONTROLLER SETTINGS (EXAMPLE MULTIPLE INDEPENDENT THROTTLE/MIXTURE/PROP FOR MY CESSNA 337 SKYMASTER AND RECOVER THEM LATER ONCE I START A SAVED SCENARIO FOR THAT AIRCRAFT?

IT APPEARS THAT WHAT EVER WAS SAVED LAST AND THE CONFIGURATION FOR ALL YOUR CONTROLS WHEN YOU SAVED THE SCENARIO IS WHAT YOU GET AS CONTROLLER CONFIGURATIONS WITH ANY NEW OR DIFFERENT SCENARIO PLANE ( I.E. CESSNA 182)

CALL-SIGN-NIGHTHAWK OVER
CALL-SIGN-NIGHTHAWK

User avatar
alihor
Posts: 9
Joined: Wed Oct 15, 2014 9:12 pm
Location: EDDN

Re: EXPORT/IMPORT CONTROL SETTINGS?

Postby alihor » Sat Feb 15, 2020 7:37 pm

Hi , I configured and exported all my controller settings. When I start P3D again , the controller settings show the default values , not mine.
Now when I import my configuration, NOTHING happens, there is still the default setting.
What happens and what I am doing wrong?
Please help.
P3D Version 4.5.12.30293
Thanks
Regards
... Alhard
Simmer since 1980 with first non MS Versions.
3 PCs I-7 OC, WIN7-64 PRO, 2 GraCards NVidia , 7 Monitors/Touch
FS9, FSX-SP2, P3D-V4.5, X-Plane11


Return to “Prepar3D Professional Plus Client Application Questions”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 8 guests