Same as the text.

Any issues, problems or troubleshooting topics related to installing the Prepar3D client application or it's installer.
Ichiro Kawashima
Posts: 19
Joined: Thu Aug 16, 2018 9:05 pm

Same as the text.

Postby Ichiro Kawashima » Wed Jan 29, 2020 9:50 pm

Good morning.

What should I do when installing "P3D" from an old computer to a new computer (both Windows10 HOME)?

JorgenSA
Posts: 907
Joined: Sun Mar 11, 2018 7:17 am
Location: 5 NM NE of EDXF

Re: Same as the text.

Postby JorgenSA » Thu Jan 30, 2020 9:46 am

Do things in this sequence:

1. De-activate P3D on the "old" computer. You can now uninstall it whenever you want.

2. Download and install a fresh copy of P3D on the "new" computer, then activate it using your present license information.

3. Install whatever add-ons you have on the "new" computer. Some you may be able to transfer from the "old" computer, for others you will have to download and install. You may have to contact the add-on manufacturers for help with that.

4. Enjoy! Happy flying from

Jorgen
System: i7-7700K @ 4.66 GHz, ASUS Z170-A motherboard, 16 GB of 2133 MHz DDR4 RAM, nVidia GTX 960 graphics w/ 4 GB DDR5 VRAM, Thrustmaster HOTAS-X, Windows 10 Home

Ichiro Kawashima
Posts: 19
Joined: Thu Aug 16, 2018 9:05 pm

Re: Same as the text.

Postby Ichiro Kawashima » Thu Jan 30, 2020 9:59 pm

Thank you for also very much.

Ichiro.


Return to “Prepar3D Installation and Installer Questions”

Who is online

Users browsing this forum: MSN [Bot] and 10 guests