Hi All

Any issues, problems or troubleshooting topics related to installing the Prepar3D client application or it's installer.
sek99
Posts: 2
Joined: Sat Nov 16, 2019 9:51 am

Hi All

Postby sek99 » Sat Nov 16, 2019 9:58 am

2 days ago, i had to reinstall my pc but forgot to uinstall prepar3d.

When i reinstall my pc back to factory settings iam never uninstall programs games on my pc, i think always it is faster to reinstall the windows.

Now i am runining out of activate licens.

I have sent an mail to relevent department, can i do something so i can reactivate my licens? I'lll not back to FSX se for few days.

Please help me out.

User avatar
downscc
Posts: 1437
Joined: Mon Dec 01, 2014 5:46 pm
Location: KCRP

Re: Hi All

Postby downscc » Sat Nov 16, 2019 5:21 pm

If you have to frequently 'reset' your computer or reinstall the OS then you have either a serious hardware problem or a lack of understanding of what you are trying to work with. I've been around personal computers decades and have only had to resort to such an action once and that turned out to be unnecessary.
Dan Downs
KCRP

sek99
Posts: 2
Joined: Sat Nov 16, 2019 9:51 am

Re: Hi All

Postby sek99 » Sun Nov 17, 2019 10:48 am

Thank you for your response

Br


Return to “Prepar3D Installation and Installer Questions”

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot], Majestic-12 [Bot] and 11 guests