[RESOLVED] Prepar3D v3 acılmıyor ve

Any issues, problems or troubleshooting topics related to installing the Prepar3D client application or it's installer.
piratee
Posts: 26
Joined: Sun May 22, 2016 8:54 pm

Re: Prepar3D v3 acılmıyor ve

Postby piratee » Sun Nov 04, 2018 3:48 pm

şimdi ben aynı şekilde yükledim yine açılmadı . bu sefer yeni bir oturum açtım yönetici olarak oraya yükledim program açıldı kullanıyorum herhangi bir problem yok. Lakin ben şimdi bunu ana hesabımda açmak istediğimde yine açılmıyor nasıl bir şey yapılabilir. iki ayrı hesap mı olsun bilgisayarımda bu şekilde devam mı edeyim ?

User avatar
Poppet
Posts: 2770
Joined: Sat Nov 01, 2014 4:12 pm

Re: Prepar3D v3 acılmıyor ve

Postby Poppet » Sun Nov 04, 2018 9:22 pm

Merhaba

Aynı bilgisayarda Prepar3D v3'ün iki versiyonunu mu kastediyorsunuz?

Bu iyi değil, bilgisayarınızdaki tek bir v3 sürümü çalışacak

piratee
Posts: 26
Joined: Sun May 22, 2016 8:54 pm

Re: Prepar3D v3 acılmıyor ve

Postby piratee » Sun Nov 04, 2018 11:10 pm

şimdi bilgisayarımda farklı bir oturum daha açtım yönetici olarak onda prepar3d acılıyor ama diğerinde açılmıyor onu diyorum :) bir şey olmaz ya açılıyorya ona şükrediyorum neyse çok teşekkürler takıldığım yer olursa sizlerle iletişime gecicem tekrardan.

piratee
Posts: 26
Joined: Sun May 22, 2016 8:54 pm

Re: Prepar3D v3 acılmıyor ve

Postby piratee » Mon Nov 05, 2018 9:30 am

anlatamadım ben. şimdi yönetici ayrıcalıklarına sahip geçici bir windows kullanıcı hesabı oluşturdum. bilgisayarımda iki tane kullanıcı hesabı oluştu... şimdi bunların bir tanesinin ismi (xxxx) digeri (yyy), (xxx) benim kendi şahsi hesabım prepar3d v3 kendi hesabımda açılmıyor ama yeni oluşturduğum (yyy) hesabında acılıyor. bende diyorum ki sorunun bir bölümünü aştık kendi ana hesabımda neden açılmıyor . (yyy) hesabını kaldırsam bundan sonra ana hesapta açılır mı ? bilgisayarımda iki tane kullanıcı olması işime gelmiyor çünkü

User avatar
Poppet
Posts: 2770
Joined: Sat Nov 01, 2014 4:12 pm

Re: Prepar3D v3 acılmıyor ve

Postby Poppet » Mon Nov 05, 2018 10:49 pm

(yyy) hesabında acılıyor. bende diyorum ki sorunun bir bölümünü aştık kendi ana hesabımda neden açılmıyor . (yyy) hesabını kaldırsam bundan sonra ana hesapta açılır mı ? bilgisayarımda iki tane kullanıcı olması işime gelmiyor çünkü

Merhaba

Yyy şimdi Prepar3D ile çalışıyor mu?

Ana kullanıcı xxx hesabınız bozuk (kötü) gibi geliyor

piratee
Posts: 26
Joined: Sun May 22, 2016 8:54 pm

Re: Prepar3D v3 acılmıyor ve

Postby piratee » Mon Nov 05, 2018 10:51 pm

anladım evet (yyy) hesabında calışıyor bu şekilde devam edicem formu kapatabilirsiniz sorunum çözüldü.:)

User avatar
Poppet
Posts: 2770
Joined: Sat Nov 01, 2014 4:12 pm

Re: Prepar3D v3 acılmıyor ve

Postby Poppet » Mon Nov 05, 2018 10:56 pm

Merhaba

Thats iyi haber, senin ilerleme ile yazı güncellemek için teşekkür ederiz


Return to “Prepar3D Installation and Installer Questions”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 23 guests