[RESOLVED] Prepar3D v3 acılmıyor ve

Any issues, problems or troubleshooting topics related to installing the Prepar3D client application or it's installer.
piratee
Posts: 26
Joined: Sun May 22, 2016 8:54 pm

Re: Prepar3D v3 acılmıyor ve

Postby piratee » Tue Oct 23, 2018 7:28 am

evet lisansım güncellendi şimdi de prepar3d v3 ü başlatınca ''prepar3d cannot run because it could not write prepar3d cfg''
hatası veriyor. yönetici olarak başlatınca böyle bir hata vermiyor.

User avatar
Poppet
Posts: 2770
Joined: Sat Nov 01, 2014 4:12 pm

Re: Prepar3D v3 acılmıyor ve

Postby Poppet » Tue Oct 23, 2018 10:35 pm

yönetici olarak başlatınca böyle bir hata vermiyor.

Merhaba

Yönetici olarak başladığınızda Prepar3D tamam çalışıyorsa şimdi görüntüyü görebiliyor musunuz?

Şimdi Prepar3D oynar mısın?

piratee
Posts: 26
Joined: Sun May 22, 2016 8:54 pm

Re: Prepar3D v3 acılmıyor ve

Postby piratee » Wed Oct 24, 2018 6:04 am

Hayır malesef. Prepar3d v3 bence yönetici olarak çalıştırdığımda düzgün şekilde acılıyor ama görüntü gelmiyor. yani uçak seçme olsun rota olsun o ana sayfa bir türlü başlamıyor. Neden açılmıyor olabilir aklım almıyor bir türlü, bütün koşullar uygun açılmasına engel ne olabilir.?

piratee
Posts: 26
Joined: Sun May 22, 2016 8:54 pm

Re: Prepar3D v3 acılmıyor ve

Postby piratee » Wed Oct 24, 2018 6:27 am

yani uygulamayı başlattıktan sonra '' PREPAR3D SCENARİO SETUP '' ekranı gelmiyor.

User avatar
Poppet
Posts: 2770
Joined: Sat Nov 01, 2014 4:12 pm

Re: Prepar3D v3 acılmıyor ve

Postby Poppet » Thu Oct 25, 2018 9:08 am

Merhaba

Windows kullanıcı hesabınıza yönetici olarak giriş yaptınız mı?

Şimdi yönetici olarak oturum açın Veya Yönetici kullanıcı hesabı oluşturun ve sonra giriş yapın ve test edin.

Ve Windows UAC'yi devre dışı bırakın. Kullanıcı Hesap Denetimi

---

Windows Olay Görüntüleyicisi'nde herhangi bir yardım görebiliyor musunuz?

Örnek için bu resme bakın

https://www.avsim.com/applications/core ... 7b74c30163

piratee
Posts: 26
Joined: Sun May 22, 2016 8:54 pm

Re: Prepar3D v3 acılmıyor ve

Postby piratee » Thu Oct 25, 2018 10:01 am

farklı bir yönetici hesabı açtım gene olmadı. olay yöneticisinden baktığım zaman prepar3d ile alakalı hata yok.
hatalar gözüküyor fakat DistributedCOM kaynaklı hatalar. bir alakası olmadığını düşünüyorum.

User avatar
Poppet
Posts: 2770
Joined: Sat Nov 01, 2014 4:12 pm

Re: Prepar3D v3 acılmıyor ve

Postby Poppet » Sun Oct 28, 2018 11:34 pm

Merhaba

Aşağıdaki Dolaşımdaki güvenlik ayarlarını da kontrol edebilir misiniz?

Burada son görüntü ile aynı olduğundan emin olun viewtopic.php?f=6322&t=131170#p187520

C:\Users \ piratee \ AppData - Roaming

------------------


Prepar3D Yüklü'nün neresi var?

Bu yer mi?

C:\ Program Files (x86) \ Lockheed Martin \ Prepar3D v3

piratee
Posts: 26
Joined: Sun May 22, 2016 8:54 pm

Re: Prepar3D v3 acılmıyor ve

Postby piratee » Sun Oct 28, 2018 11:44 pm

ben bunu yapamıyorum ve artık bununla zaman geçirmek istemiyorum prepar3d v3 bundan sonra benim için kapandı ileride prepar3d v4 sürümünü almayı düşünüyorum.. onun için bence bu konuyu kapatalım.
Prepar3d v3 ü açmak için bilgisayarıma yapmadığım kalmadı 3 günde bir format atıyorum sıkıldım artık bundan .. prepar3d v4 ü aldığımda herhangi bir sorun yaşarsam tekrar görüşürüz. by

User avatar
Poppet
Posts: 2770
Joined: Sat Nov 01, 2014 4:12 pm

Re: Prepar3D v3 acılmıyor ve

Postby Poppet » Mon Oct 29, 2018 12:16 am

Merhaba

Evet anladım.

Belki de Program Dosyalarının Dışında Prepar3D'yi Kurmayı Deneyin (x86)

Örneğin C \ Prepar3D v3

Seçenekler tıklayın ve yeni bir klasör oluşturun, Prepar3D'yi C \ Prepar3D'ye v3 yükleyin Sonra Prepar3D'yi test edin

Son bir şeyi dene.

piratee
Posts: 26
Joined: Sun May 22, 2016 8:54 pm

Re: Prepar3D v3 acılmıyor ve

Postby piratee » Mon Oct 29, 2018 12:49 am

tamam sabah ilk işim bunu denemek olucak ve size bilgi vericem .. ama ben değişen bir şey olacağını sanmıyorum çünkü farklı bir yeni klasör değil de ben B sürücüsüne kurmuştum aynı olayla karşılaştım.Ama sizi kırmak istemem sabah uyandığımda deneyeceğim.

piratee
Posts: 26
Joined: Sun May 22, 2016 8:54 pm

Re: Prepar3D v3 acılmıyor ve

Postby piratee » Wed Oct 31, 2018 9:46 am

özür dilerim geç kaldım biraz. dediklerinizi uyguladım fakat değişen bir şey olmadı. bende format attım bir kez daha ama bundan sonra prepar3d v3 indirip denemeyeceğim. yardımlarınızdan dolayı sizlere çok teşekkür ederim.

piratee
Posts: 26
Joined: Sun May 22, 2016 8:54 pm

Re: Prepar3D v3 acılmıyor ve

Postby piratee » Thu Nov 01, 2018 9:34 pm

Merhaba.
Ben prepar3d v3 ü farklı bir bilgisayarda denemek istiyorum ama satın alınan indirmeler de bir sorun var; bakım mı var sunucuda indirme işlemi hata veriyor ..

User avatar
Poppet
Posts: 2770
Joined: Sat Nov 01, 2014 4:12 pm

Re: Prepar3D v3 acılmıyor ve

Postby Poppet » Thu Nov 01, 2018 11:29 pm

bakım mı var sunucuda indirme işlemi hata veriyor

Merhaba

Gördüğün sorun bu mu?

viewtopic.php?f=6313&t=126404


Ben prepar3d v3 ü farklı bir bilgisayarda denemek istiyorum

Ve ilk bilgisayarınızda Prepar3D'yi önce devre dışı bıraktığınızdan emin olun, ardından ikinci bilgisayarınıza Prepar3D'yi yükleyin

Lütfen konuya bakın

viewtopic.php?f=6312&t=130807

piratee
Posts: 26
Joined: Sun May 22, 2016 8:54 pm

Re: Prepar3D v3 acılmıyor ve

Postby piratee » Fri Nov 02, 2018 7:23 am

hayır anlatamadım ben. benim bilgisayarımda prepar3d v3 zaten yüklü değil formatladım ben bilgisayarımı tertemiz.
GOOGLE yada İNTERNET EXPLORER dan Prepar3d.com dan indirilenler kısmına giriyoruz ya oradan indir dediğimizde
'' cloud.prepar3d.com ana makinesinin sunucu IP adresi bulunamadı'' böyle bir hata alıyoruz . Sunucuda bir sorun var galiba dosyayı indiremiyoruz.

piratee
Posts: 26
Joined: Sun May 22, 2016 8:54 pm

Re: Prepar3D v3 acılmıyor ve

Postby piratee » Sun Nov 04, 2018 10:01 am

Merhaba
şimdi biz prepar3d v3 ü farklı bir bilgisayara indirdik dün akşam arkadaş kurulumunu yaptı program açıldı.. bugün ben indireceğim kendi bilgisayarıma arkadaşta kendi bilgisayarından prepar3d v3 kaldıracak ben kendi bilgisayarımdan aktive edeceğim. eğer benim bilgisayarımda açılmazsa demek ki benim bilgisayarımda bir problem var. anlayışınız için teşekkür ederim.


Return to “Prepar3D Installation and Installer Questions”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests