{Resolved}New Installation Onto New Disk Drive - No Graphics, No planes, No Scenery

Any issues, problems or troubleshooting topics related to installing the Prepar3D client application or it's installer.
grlz1
Posts: 4
Joined: Sat Aug 18, 2012 6:05 am

{Resolved}New Installation Onto New Disk Drive - No Graphics, No planes, No Scenery

Postby grlz1 » Tue Jul 12, 2016 8:36 am

Platform is
Windows 10 64 Bit
GTX970
3 Screens, X 30" x High Res
8 GB
Intel I7 4.1 Ghz Overclocked
Systems disk is SSD 500 GB, plus another 50 GB SSD
Prepared 3D V 3.3.5.17625
REX Cloud Generator

I did a full uninstall of previous version.
I did a full download of latest version, and installed into my SDD drive (non system disk).
P3P starts ..

#1 problem on opening screen i cannot see any plane (i can select from the full list including addons)
#2 GPS cannot locate any airport such as YSSY, YBBN etc, although i seem to have many USA locations
#3 Screen is mainly al black - I can get my GPS as a window, I can also see the ATC screen with words

I am also flying from my last default flight at 46 FPS, so happy

Prior to the update it was working perfectly -- HELP !!!!

Mike LM
Posts: 1344
Joined: Mon Jul 20, 2015 5:26 pm

Re: New Installation Onto New Disk Drive - No Graphics, No planes, No Scenery

Postby Mike LM » Tue Jul 12, 2016 3:07 pm

grlz1 -

Try clearing out your generated files, listed below:

    %PROGRAMDATA%\Lockheed Martin\Prepar3D v3
    %LOCALAPPDATA%\Lockheed Martin\Prepar3D v3
    %APPDATA%\Lockheed Martin\Prepar3D v3
    %USERPROFILE%\Documents\Prepar3D v3 Files

- Mike
Prepar3D® Software Engineer

grlz1
Posts: 4
Joined: Sat Aug 18, 2012 6:05 am

Re: New Installation Onto New Disk Drive - No Graphics, No planes, No Scenery

Postby grlz1 » Mon Jul 18, 2016 2:01 am

Thanks, worked perfectly.

All alive and well

regards

Geoff


Return to “Prepar3D Installation and Installer Questions”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 12 guests