Multi-Channel - Slave - 2d Panel at startup

Any issues, problems or troubleshooting topics related to computer hardware and the Prepar3D client application
techm9
Posts: 7
Joined: Tue Oct 04, 2011 8:24 pm

Postby techm9 » Sat Jan 14, 2012 1:22 pm

I am trying to use Slave1 as the flight visuals and Slave2 for a 2d panel, but not finding documentation with details for (slave) .setup or .view for setting up a panel automatically at startup.



Is therer any other docs or has anyone figured this one out yet?



Thanks

User avatar
jimcooper1
Posts: 715
Joined: Fri Jan 21, 2011 3:37 pm

Postby jimcooper1 » Sat Jan 14, 2012 1:43 pm

From my experiments 2D panels have to be on the Master



Jim

techm9
Posts: 7
Joined: Tue Oct 04, 2011 8:24 pm

Postby techm9 » Sat Jan 14, 2012 4:28 pm

Rats -

Any idea how to create a 2d panel 2nd view on the master at startup (with the 1st view as 90x90 degree cockpit view) , without having to undock and drag windows?





Return to “Hardware Specific Questions”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 9 guests