Page 1 of 1

CTD creating views using three projectors in prepar3d 4.4

Posted: Wed Dec 12, 2018 9:37 am
by ldallara
I switched to prepar3d 4.4 and the three windows for the three projectors no longer work. I started from a default file of prepar3d I loaded the plane of prosim 737 but when I try to add a side view prepar3d freezes and exits to windows. I'm stuck in this situation, thanks

Re: Nobody uses three projectors in prepar3d 4.4?

Posted: Wed Dec 12, 2018 12:51 pm
by Beau Hollis
We run Prepar3D on 4 and 6 projector setups in our demo center. We haven't seen this issue in our testing. Can you provide more details on your hardware and software setup?

Also, I renamed your post to clearly state the issue you're having so we can better track it.

Thanks

Re: CTD creating views using three projectors in prepar3d 4.4

Posted: Wed Dec 12, 2018 3:03 pm
by Simbol
Hello,

2 of our beta testers for our products have build full Sim Cockpits using multiple projectors (3 to 4), they are running P3D 4.4 and they are not experiencing this issue either.

Regards,
Simbol

Re: CTD creating views using three projectors in prepar3d 4.4

Posted: Sat Dec 15, 2018 2:30 pm
by ldallara
Hello, our operating system and windows 10 professional for workstation 1803, video card nvidia gtx 1080 ti driver 417.22, prepar3d 4.4, prosim 737 ver 213b4, sioc 5.0b5