Buttons in VC not working in P3Dv2

Other problems or issues not covered by other troubleshooting topics.
Blackrat
Posts: 18
Joined: Sun Feb 12, 2012 11:42 am

Postby Blackrat » Wed Nov 27, 2013 1:15 pm

Hi

I seem to be having a problem clicking with the mouse on the nav/com radio etc buttons in the virtual cockpit.

If I cycle (using 'A') to the radio stack I can then change values and turn the things on and off but nothing works in the VC (any aircraft).



Is it just me, am I special, or is anyone else having this problem.



Thanks



BR

SkippyBing
Posts: 15
Joined: Sat Mar 31, 2012 10:45 am

Postby SkippyBing » Wed Nov 27, 2013 1:34 pm

I seem to be having it, although intermittently. For example I turned on a rad alt hold switch in one of my aircraft, but then couldn't turn it off later. This was a slight problem as it's a custom animation so there's no keyboard control for it!

If it happens again I'll try and note down what I was doing before and after.

Blackrat
Posts: 18
Joined: Sun Feb 12, 2012 11:42 am

Postby Blackrat » Thu Nov 28, 2013 5:48 am

Ah!

I've just seen the work around until v2.1 is released. Good work from Avsim.

Thanks

Mazo43
Posts: 96
Joined: Mon Aug 27, 2012 10:20 pm

Postby Mazo43 » Thu Nov 28, 2013 7:01 am

It's a known issue. Check out this forum at Avsim http://forum.avsim.net/forum/436-the-prepar3d-general-forum/ (no mouse click spots).



This should work for you as this fixed my issue with no click spots.



Good Luck!



Lyn


Return to “Other Support Questions”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 48 guests