P3D Graphics Issue?

Other problems or issues not covered by other troubleshooting topics.
cavmaj
Posts: 4
Joined: Mon Nov 25, 2013 2:57 pm

Postby cavmaj » Wed Nov 27, 2013 12:30 pm

Good Morning,





I believe my autogen is initially materializing on the edge of my visible world as white dots. They fill in as you get closer but really stand out at a distance. They were so obvious I thought they may be Vector Lights for FTX Global being seen during daylight hours but I disabled the Vector Lights option and the phenomenon was still there. I've have taken three pics from a morning flight around New Orleans where the issue can be clearly seen but I don't see an easy way to attached JPEGs. Anyways, I'd love to know if anyone else is getting the same. Perhaps I'm just being picky but a solution or explanation would be greatly appreciated.




LarsA
Posts: 6
Joined: Sun Nov 24, 2013 9:14 pm

Postby LarsA » Thu Nov 28, 2013 4:25 pm

I have the same issue and tried a lot- without success...

Here is a picture of the problem:



krrb8xu3.jpg



Thank you!

coryb14
Posts: 1
Joined: Sun Apr 08, 2012 6:42 pm

Postby coryb14 » Thu Nov 28, 2013 4:39 pm

Same issue here.

LarsA
Posts: 6
Joined: Sun Nov 24, 2013 9:14 pm

Postby LarsA » Fri Nov 29, 2013 4:18 am

I did some more tests and I could find the solution:

Because of an issue with Opus-Weather I had "volumetric fog" disabled. After enabling it in P3D the white spots have disappeared!

It´s a little bit strange, but maybe it can work for you....

Good luck!


Return to “Other Support Questions”

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 60 guests