Purchased Version 2 but was given 1.4

Other problems or issues not covered by other troubleshooting topics.
kevinmannjr
Posts: 8
Joined: Mon Nov 25, 2013 4:00 am

Postby kevinmannjr » Mon Nov 25, 2013 12:53 am

Just purchased the Dev Plus and it gave me the V2 option.

Diofantos
Posts: 20
Joined: Mon Nov 25, 2013 3:56 am

Postby Diofantos » Mon Nov 25, 2013 1:28 am

I have the same problem.

Purchased Prepar3d v2 Pro (at the top of the page) and got download link to 1.4.

Sent an email to refunds.

How could some people get the correct version, but others don't??

I used Firefox 25.0.1 when I ordered.

cabnz
Posts: 20
Joined: Tue Feb 14, 2012 3:14 am

Postby cabnz » Mon Nov 25, 2013 1:39 am

My download link hasn't even shown up.


archen
Posts: 1
Joined: Mon May 28, 2012 1:04 pm

Postby archen » Mon Nov 25, 2013 3:55 am

No download link for either. Ordered for 3 hrs ago.

Claus KUEPPER
Posts: 47
Joined: Sun May 05, 2013 2:39 pm

Postby Claus KUEPPER » Mon Nov 25, 2013 7:28 am

No problems here. Downloaded the "normal" Pro Version with firefox 25.01.

The md5 checksum of Prepar3D_v2_Professional_2.0.9448.0.zip was correct.

Will install the v2 tonight at 2130Z... So exited!



JUST ONE THING TO BE NOTICED BY LM:

The md5 checksum of Prepar3D_v2_SDK_2.0.9448.0.msi was published to be 67 C7 2E CE 9A C2 83 EA 28 38 4E F7 C0 06 CA 7C.

I made two downloads but mine resulted twice in 2f 3e 77 1d a1 ab 90 b0 71 1e 5a 63 b1 07 f3 6b.

So there is probably a md5 checksum fault in the originally published one? (Can happen e.g. when generating on unix system vs. MS)

Big THANKS!

Alan_A
Posts: 35
Joined: Fri Mar 30, 2012 8:09 pm

Postby Alan_A » Mon Nov 25, 2013 12:07 pm

Just to close my personal loop - I got an e-mail first thing this morning from the guys handling refunds, telling me they'd credited my account. Then they sent a second message to say that they had no record of a completed transaction, and I should just go ahead and purchase again. I checked my credit card statement online and found a purchase from Lockheed Martin for $0.00. I then went to the purchase page at the P3D store and was told again that I'd already made a purchase using the original credit card. So this time, I switched credit cards, was able to complete a purchase of v2 professional, got the correct download link and am currently downloading. So, a bit of a circle-to-land approach. But all's well that ends well.



For the record - in case this is helpful for LM and for other customers having problems - I made both my purchases using Chrome, running on w7 64-bit professional. Am not sure if the browser made a difference but for the record, there it is.



Looking forward to getting airborne soon.



Thanks to everybody on the LM team who helped out - you guys are doing an impeccable job of customer service.


WBard
Posts: 1034
Joined: Mon Aug 16, 2010 7:23 pm

Postby WBard » Mon Nov 25, 2013 1:12 pm

Thanks Alan!



Our customer support team is still getting everyone who emailed us over night squared away. We sincerely appreciate the kind feedback.



If you email licensing we will try our hardest to get you right as soon as we can.



Most often, if you don't see your downloads, it was purchased under a different email address than the one you are signed in with. Sign in with the email address that bought the license and you will see it.

Simbio
Posts: 16
Joined: Tue Oct 25, 2011 7:28 am

Postby Simbio » Tue Nov 26, 2013 3:40 am

I join the group they refund me for V1.4 monthly subscription then purchased the V2.0 developer monthly subscription for 9.95 but still got the 1.4 on my download purchased.

The glitch it's with account and store.

I received an email:

We're sorry you were having troubles! This issue is probably due to emails not matching up. Please note that your Prepar3D.com account email and the email you used to purchase Prepar3D must match.



My account is correct and so my email,I cross my finger that maybe today I can start downloading.




wrhaynie
Posts: 2
Joined: Sun Dec 01, 2013 7:53 am

Postby wrhaynie » Sun Dec 01, 2013 3:21 am

Same exact thing just happened to me...



I attempted to purchase v2.0 single month dev license, received monthly subscription to 1.4



Plus my debit card was declined, despite having plenty of $$$ and completing a purchase successfully with it less than an hour ago. I don't have any other cards to use and I get an error trying to use the cc I used for first (wrong) order.

wrhaynie
Posts: 2
Joined: Sun Dec 01, 2013 7:53 am

Postby wrhaynie » Sun Dec 01, 2013 3:22 am

Same exact thing just happened to me...



I attempted to purchase v2.0 single month dev license, received monthly subscription to 1.4



Plus my debit card was declined, despite having plenty of $$$ and completing a purchase successfully with it less than an hour ago. I don't have any other cards to use and I get an error trying to use the cc I used for first (wrong) order.


Return to “Other Support Questions”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 45 guests