[ANSWERED] Registry entry confusion.

Other problems or issues not covered by other troubleshooting topics.
User avatar
Arismac
Posts: 252
Joined: Wed May 30, 2012 4:52 am

Postby Arismac » Sat Oct 20, 2012 5:50 am

After I installed Ver 1.4 Pro I can only find the Prepar3D in the HKCU\Software section of the Registry but not in the HKLM\Software section. Is this as it should be please?








User avatar
Arismac
Posts: 252
Joined: Wed May 30, 2012 4:52 am

Postby Arismac » Wed Oct 24, 2012 1:23 am

Please, will someone who has the Pro edition installed on Win7 64 bit, look in their Registry and see what entries the install has made. I am trying to use ADE (Airport Design Editor) to enhance scenery and ADE needs to locate Prepar3D in order to compile and save .bgl files. Many thanks.

Adam Breed
Lockheed Martin
Posts: 1385
Joined: Mon Sep 20, 2010 6:17 pm

Postby Adam Breed » Wed Oct 24, 2012 8:33 am

Hi Arismac,



We add/modify nothing in HKEY_CURRENT_USER during the install. The only location that we add/modify during the install is HKEY_LOCAL_MACHINE/Software/LockheedMartin/Prepar3D.

Prepar3D® Engineering Project Manager

User avatar
Arismac
Posts: 252
Joined: Wed May 30, 2012 4:52 am

Postby Arismac » Wed Oct 24, 2012 11:04 pm

Many thanks Adam. That allows me to to forward to ADE Developer. Thanks again.


Return to “Other Support Questions”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 45 guests