Airport Elevation/Mesh problems

Other problems or issues not covered by other troubleshooting topics.
stanearnhardt
Posts: 1
Joined: Wed Dec 17, 2014 9:02 pm

Airport Elevation/Mesh problems

Postby stanearnhardt » Wed Jun 24, 2020 10:29 pm

Version 5, Hotfix 2 has numerous “tabletop” airports like KTUL and KFLL,also other airports located below ground level. This occurs in the stock install. Its probably a result of upgraded mesh and nav data. Please provide a software tool we can use to make manual adjustments to the airports we frequent. Thank you.

JorgenSA
Posts: 2249
Joined: Sun Mar 11, 2018 7:17 am
Location: 5 NM NE of EDXF

Re: Airport Elevation/Mesh problems

Postby JorgenSA » Thu Jun 25, 2020 6:52 am

ADE v. 1.79, available here:

https://www.scruffyducksoftware.com/

Jorgen
System: i7-7700K @ 4.66 GHz, ASUS Z170-A motherboard, 16 GB 3200 MHz DDR4 RAM, nVidia GTX 960 w/ 4 GB DDR5 VRAM, Windows 10 Home.

All views and opinions expressed here are entirely my own. I am not a Lockheed-Martin employee.

JorgenSA
Posts: 2249
Joined: Sun Mar 11, 2018 7:17 am
Location: 5 NM NE of EDXF

Re: Airport Elevation/Mesh problems

Postby JorgenSA » Thu Jun 25, 2020 8:58 am

I just tried flying out of KTUL and KFLL.

This is in a plain-vanilla installation, with only a lot of AI and FreeMeshX installed.

In this environment, these two airports are not below ground. So I would imagine that FreeMeshX could take care of your issue.

Jorgen
System: i7-7700K @ 4.66 GHz, ASUS Z170-A motherboard, 16 GB 3200 MHz DDR4 RAM, nVidia GTX 960 w/ 4 GB DDR5 VRAM, Windows 10 Home.

All views and opinions expressed here are entirely my own. I am not a Lockheed-Martin employee.


Return to “Other Support Questions”

Who is online

Users browsing this forum: Majestic-12 [Bot] and 31 guests