[RESOLVED] Default Jetways

Other problems or issues not covered by other troubleshooting topics.
KJ49
Posts: 18
Joined: Fri Aug 16, 2019 6:07 pm

[RESOLVED] Default Jetways

Postby KJ49 » Mon Sep 09, 2019 6:43 pm

How do you render the default jetways at the bigger airports. Thank you

Martyson
Posts: 5833
Joined: Sun Mar 25, 2012 11:08 am

Re: Default Jetways

Postby Martyson » Mon Sep 09, 2019 10:05 pm

How do you render the default jetways at the bigger airports. Thank you
Scenery Complexity slider.
Best Regards,
Vaughan Martell (KDTW)

KJ49
Posts: 18
Joined: Fri Aug 16, 2019 6:07 pm

Re: Default Jetways

Postby KJ49 » Mon Sep 09, 2019 10:11 pm

Yeah I cranked up my sliders and there they were..thanks Martyson, just learning a new system. This is a fantastic sim to learn on. I flew FSX since 2004 or maybe a little earlier. I hope that I am getting it tuned correctly. I don't profess to be a computer tech and I appreciate your time helping!

KC49
KDAY

Martyson
Posts: 5833
Joined: Sun Mar 25, 2012 11:08 am

Re: Default Jetways

Postby Martyson » Mon Sep 09, 2019 10:32 pm

No problem.
Board the passengers and have a good flight.
Best Regards,
Vaughan Martell (KDTW)


Return to “Other Support Questions”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests