Page 1 of 1

Woai aircraft

Posted: Mon Jan 02, 2017 8:23 pm
by ashepherd316
hello i am getting a light problem with woai aircraft in p3d v3 the lights do not illuminate the ground please help

Re: Woai aircraft

Posted: Mon Jan 02, 2017 10:06 pm
by Martyson
ashepherd316 wrote:hello i am getting a light problem with woai aircraft in p3d v3 the lights do not illuminate the ground please help


**

P3D v3.4.18.19475
AI landing lights ok (screenshot).

Is WOAI approved for P3D?

Image

Re: Woai aircraft

Posted: Mon Jan 02, 2017 11:55 pm
by ashepherd316
How do you add pictures what lights are you using

Re: Woai aircraft

Posted: Wed Jan 11, 2017 7:24 pm
by ashepherd316
here is a picture of what is wrong
Image

Re: Woai aircraft

Posted: Wed Jan 11, 2017 7:43 pm
by Martyson
What do you see just before the WOAI aircraft is landing (e.g., see my screenshot)?

Re: Woai aircraft

Posted: Wed Jan 11, 2017 7:59 pm
by ashepherd316
Don't see the lights illuminate the ground as you can see in the picture.

Re: Woai aircraft

Posted: Thu Jan 12, 2017 1:13 pm
by Martyson
ashepherd316 wrote:Don't see the lights illuminate the ground as you can see in the picture.


I your screenshot on the runway or the taxiway?

My screenshot is on the runway.

Also, as I asked previously:
Is WOAI approved for P3D's (3.4 hot fix2) current version?

Re: Woai aircraft

Posted: Thu Jan 12, 2017 4:21 pm
by nealmac
As far as I know WOAI is not approved for P3D. Sure, many people have got it working ok, but it's only designed to be used with FSX or FS9 as far as I know.

Re: Woai aircraft

Posted: Thu Jan 12, 2017 8:53 pm
by ashepherd316
Yes i know they were designed for fs9 fsx but why does everything else work but not the lights illuminating the ground it must be a bug in p3d.

Re: Woai aircraft

Posted: Fri Jan 13, 2017 9:10 am
by nealmac
It's not a bug. P3Dv3 uses a different lighting system as far as I'm aware. This is the reason that many older addon airports have problems with lights on P3D.

Re: Woai aircraft

Posted: Fri Jan 13, 2017 8:17 pm
by ashepherd316
is there any fix around this