Page 1 of 1

[RESOLVED] P3D4 stopped working

Posted: Fri Nov 16, 2018 7:45 pm
by Hardy6
I click on the icon, the plash screen shows up and the blue load circle just turns and that is it. I tried to do a repair, checked the registry. Tried to start from the config file. It won't load the sim. Using win 10, updates are good. Any help for this. Thanks Stan.

Re: P3D4 stopped working

Posted: Fri Nov 16, 2018 9:47 pm
by Poppet
Hello Stan

Try this small step first, Delete both the Prepar3D.cfg file and the Shaders folder, Then launch Prepar3D and test

Please see the link below for more Information

Let us know how you get on

http://prepar3d.com/forum/viewtopic.php ... 73#p169055

Re: P3D4 stopped working

Posted: Sun Nov 18, 2018 12:35 am
by Hardy6
Tried what you said, still not working.

Re: P3D4 stopped working

Posted: Sun Nov 18, 2018 12:42 am
by Poppet
Hello Stan

What version of Prepar3D v4 do you have Installed ?

What 3rd party Add Ons are you running ?

Re: P3D4 stopped working

Posted: Sun Nov 18, 2018 1:48 pm
by Hardy6
Running 4.3
I'll uninstall the few add on and see what happens.

Re: P3D4 stopped working

Posted: Sun Nov 18, 2018 2:08 pm
by Hardy6
Unistalled scenery,pmdg,carenado,raaspro. Still won't load. I heard some one mention uninstalling generated files. Is that true.

Re: P3D4 stopped working

Posted: Sun Nov 18, 2018 10:07 pm
by Poppet
Hello Stan

Please try these steps, specifically step 2 & 3 in the link below (Remove the generated files)

Let us know how you get on

viewtopic.php?f=6312&t=130201#p183123

Re: P3D4 stopped working

Posted: Sun Nov 18, 2018 11:26 pm
by Hardy6
Problem solved. Went o program data and deleted Lockheed Martin folder. It started right up. Thanks for your help. Stan

Re: [RESOLVED] P3D4 stopped working

Posted: Sun Nov 18, 2018 11:32 pm
by Poppet
That's good news Stan, Thank you for updating the topic