Corrupt Menu

Any issues, problems or troubleshooting topics related to the Prepar3D client application.
Lucas_F
Posts: 2
Joined: Fri Apr 12, 2019 4:42 pm

Corrupt Menu

Postby Lucas_F » Fri Apr 12, 2019 4:48 pm

Hello, after reseting my whole computer and installing p3d again I have a corrupt menu that looks like this:
https://imgur.com/NSc18sh

Addons I have installed are:
FSLabs A320/19, Tomatoshade, KSimSaver, AS16, AI Lights Reborn, and that is it. Tried reinstalling the sim and thats no help.

AAL200
Posts: 11
Joined: Wed Nov 14, 2018 7:27 am

Re: Corrupt Menu

Postby AAL200 » Fri Apr 12, 2019 4:56 pm

Not sure how that is a "corrupt menu" You need to register your installation again. You said you "reset" your whole computer. If you reformatted your drives, you will have to enter your registration information on pretty much everything again.

Mark

PS I should have said ACTIVATE your installation again...
Mark AAL3 VP-HR
Image

Lucas_F
Posts: 2
Joined: Fri Apr 12, 2019 4:42 pm

Re: Corrupt Menu

Postby Lucas_F » Fri Apr 12, 2019 5:08 pm

Its ingame aswell.

https://imgur.com/SiI4qJD

AAL200
Posts: 11
Joined: Wed Nov 14, 2018 7:27 am

Re: Corrupt Menu

Postby AAL200 » Fri Apr 12, 2019 7:22 pm

I got nothing for the secnd pic. It looks like a 3d movie without the glasses.
Mark AAL3 VP-HR
Image

User avatar
Simbol
Posts: 401
Joined: Thu Sep 07, 2017 10:24 pm
Location: UK
Contact:

Re: Corrupt Menu

Postby Simbol » Fri Apr 12, 2019 9:24 pm

Hi Lucas,

This looks like a video problem, some suggestions:

1) Delete Prepard3.cfg and launch P3D.
2) Disable Tomatoshade temporally and retest.
3) Verify FSLAbs is fully up to date.
4) Are you using NVidia inspector? is so try to reset the profile.

Regards,
Simbol
Image
CEO Flight Sim Technologies Ltd
Oficial Website: https://www.FSReborn.com

User avatar
WarpD
Posts: 1451
Joined: Mon Feb 14, 2011 5:29 am

Re: Corrupt Menu

Postby WarpD » Sun Apr 14, 2019 12:29 am

Looks like anaglyph 3D to me. The old red/blue glasses method of doing 3D.
Ed Wilson
Senior Developer
Mindstar Aviation


Return to “Prepar3D Client Application Questions”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 27 guests