P3D V4 Scenery Buffering

Any issues, problems or troubleshooting topics related to the Prepar3D client application.
didmann
Posts: 4
Joined: Thu Jan 17, 2019 11:54 am

P3D V4 Scenery Buffering

Postby didmann » Thu Jan 17, 2019 12:01 pm

Hi the default sceneries in P3D V4 is buffering...

Any way to fix this?

Regards Didrik

elmucki
Posts: 128
Joined: Mon May 20, 2013 9:17 pm

Re: P3D V4 Scenery Buffering

Postby elmucki » Thu Jan 17, 2019 2:44 pm

you are so specific.... tell us more?
BTW, have you done the basic recommended troubleshooting steps recommended by LM?
When and where does this occur?

No one here is a mind reader... need more info.

JorgenSA
Posts: 65
Joined: Sun Mar 11, 2018 7:17 am
Location: 5 NM NE of EDXF

Re: P3D V4 Scenery Buffering

Postby JorgenSA » Fri Jan 18, 2019 2:26 pm

One big question for me is: what does the OP mean by "buffering"? I would rather believe he means "stuttering"....

Jorgen


Return to “Prepar3D Client Application Questions”

Who is online

Users browsing this forum: Baidu [Spider], Google [Bot] and 11 guests