Debug output

JeeHell
Posts: 76
Joined: Sun Jan 15, 2012 11:04 pm

Debug output

Postby JeeHell » Tue Apr 16, 2019 10:02 am

Hello

Since the update to v4.5, my debugger gets a lot of breakpoints and debug output messages while running my DLL modules inside prepar3d.exe process. Particularly when changing the vehicle through the menu UI. This slows down the whole process quite extensively (it takes me 2-3 minutes to load vehicles in the UI list).
Most debug messages are about heap memory being blocked.

Thanks
Jean Luc

BenBaron
Posts: 78
Joined: Fri Jan 16, 2015 7:51 am

Re: Debug output

Postby BenBaron » Tue Apr 16, 2019 2:54 pm

Hi Jean Luc,

just chiming in to say that I am not seeing something like this. I've just upgraded from 4.3 Client and Content to 4.5 Client and Content and things are working out as before on my side with a debugger attached to my PDK dll.

So maybe you can elaborate more on what you are doing and experiencing?

All the best,

Benny

JeeHell
Posts: 76
Joined: Sun Jan 15, 2012 11:04 pm

Re: Debug output

Postby JeeHell » Tue Apr 16, 2019 3:06 pm

In my case it is not a PDK module, just a regular DLL loaded with simconnect of no to P3D.
One thing to note it is not developped in c++. I know that is not officially supported, but so far I never had issues with that until 4.5.
I will try to attach the debugger to one of my PDK modules in Visual Studio.


Return to “Software Development Kit (SDK) Questions”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 10 guests